domain yabacı hit yabancı ama para ödemiyor sedo aman dikkat et
kurallar kısmındada belirttiği gibi sitenin backlinki varsa evet parayı ödemiyor. ama bunu zaten kayıt olurken kurallar kısmında belirtiyor. ben dahil burdaki bir çok arkadaş kazanç elde etti ve ödemelerinide aldı. mesela merlin mesela ploop ve daha bir çok arkadaşımız. sedo domain satış platformu zaten o yüzdende click kazanç için çabalamak uraşmak sonunda banlanmayı getirir(yor). tecrübe
mynet artık googlenin geyşası oldu o yüzden myneti bu değerledirmenin dışında tutmak lazım
Tıklamaya en çok para veren GOOGLE En iyisi GOOGLE
ama yalanmımathiaxbars' Alıntı:mynet artık googlenin geyşası oldu o yüzden myneti bu değerledirmenin dışında tutmak lazım
hehee +rep.....
google ı tek geçerim
1-Biraz açarmısın mesela ; backlink olmadan siteye nasıl hit sağlarız yada arama motorlarının hızlı indexlemesini sağlarız. Bu olmadan bu kadar para nasıl kazanılır.
2-Sitemi sedoya yönlendirdim diyelim eski backlink varsa sorun olurmu? Eski backlinkler için bir şeyde yapamayız ki.
3-Sedo google den gelen hitleri kabul ediyor tamam o zaman googlede iyi yerlerde ççıkmak için pr6 4 siteden link aldık mesela eee o zaman bu link aldığımız yerlerden de illaki elimizde olmadan az da olsa hit gelicek o zaman dasedo dan banlanırız.
Ya kaçırdığım yada yanlış anladım bi yer mi var acaba.