- Reaction score
- 0
site gosignups kayıtta paypala tanımladığınız maille kaydolun. her pazartesi kazancınız otomatik olarak paypalinize yatırılıyo. para isteme sorunu yok. earn bölümündeki stelere kayıt oluyosunuz. kayıtta kullandığınız username i ora yazıp onaylıyosunuz. kayıttaki mail adresinizi de yazabilirsiniz. sitelerin bi kısmı mail onayı ister onları mail adresinize gönderdikleri maildeki linkten onaylarsınız. ptc sitelerine kayıttan sonra 3 reklam izlem zorunluluğu var zaten ingilizce olarak earn bölümünde bunu yazmış. önceden üye olduğunuz ssite gelirse önceki üyeliği kabul etmiyor. en mantıklısı bi kaç mail adresi ve kullanıcı adıyla üyelikler oluşturmak. bazı siteler tekrar çıkyo zaten o yüzden böle daha iyi. sistem şöle işiliyo. sitelerle anlaşma yapıyo. size üye kazandıracam üye başı bana 0.1 dolar verceksiniz. ptclere ise ayrıca kazandırdığım her üye 3 reklam tıklayacak diye söz veriyo. bu 0.1 doların 0.06 dolarını kendileri yiyo. bence çok yiyolar canım. 0.04 ünü kayıt olan üyeye veriyolar. ptc sitelerinden daha az yorucu ve daha kazanclı. zaten chrome kullanıyorum ben. otomatik tamamlamayla kısa sürede kayıt tamamlanıyo. sitede ref kazancı varmış. yediklerinden bi kısmı ora gidiyo diye görünce nisan ayında ref kazanc işini kapatmışlar. yinede ref linki duruyo ne anlam ifade ediyosa. benzer siteler içinde en kazanclısı ve türkiyeye hizmette hiçbir ayrım yapmayanı bu.
burdan da kayıt . olabilirsiniz . direkt gosinups.com yazıp da kaydolabilirsiniz. mailinize gelen member id ve şifrenizle giriyosunuz. 3 haftadır gire gire ezberledim.ben siteye netten gezeken üye olmuş yeşillik olsun diye bikaç site kaydı yapmışım . sonra aradan bi kaç gün geçti bi salı mailime paypal dekontu gelmiş. bende gittim siteyle ilgilenmeye başladım artık.
burdan da kayıt . olabilirsiniz . direkt gosinups.com yazıp da kaydolabilirsiniz. mailinize gelen member id ve şifrenizle giriyosunuz. 3 haftadır gire gire ezberledim.ben siteye netten gezeken üye olmuş yeşillik olsun diye bikaç site kaydı yapmışım . sonra aradan bi kaç gün geçti bi salı mailime paypal dekontu gelmiş. bende gittim siteyle ilgilenmeye başladım artık.