Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sınırsız olsa en azından portfolyo bölümü için
bölüme konu açayım dedim "Mesajınızda yada Üye imzanızda 61 adet Grafik kullandınız. Öngörülen Grafik adeti ise 10 adettir. Lütfen geri giderek Grafik adetini öngörülen adete indirin." bu şekilde hata aldım
bence 20 veya 30 olacağına sınırsız olması çok daha mantıklı. zaten 20-30dan grafik paylaşılırsa bu çok az sayıda olur ve önem teşkil eder. gereksiz yerede kimse 30 tane grafik eklemez bu açıdan düşünüldüğü zaman sınırlandırma çok mantıksız geldi bana. ayrıca gereksiz yere forumu ve kullanıcıyı yoran çok grafikli mesajlar şikayet edilebilir ve kişiden düzeltilmesi istenir. moderatörler müdahale edebilir v.s v.s
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.