İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Granti Bankası Sanal Kart Protestosu

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şuraya bakın ya ne rezalet bi durum... Valla garantide kullanıyorum ama en sorunsuz olanı Yapı kredi... Yapı kredide her işlemimi rahat rahat yapıyorum.

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben dün garanti bankasına gittim.
Sanal kartıma para aktarmak istiyorum dedim. Yapamam dedi.
Sitenizde teknik sorun var dedim.
Bilgim yok dedi.

Sinir ediyorlar insanı.

Herhalde sanal kart kullanıcısı çok fazla olmadığı için pek önemsemiyorlar.

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar hayırlı olsun bugün itibari ile internet şubesinden para aktarımı yapabildim sanırım sorun düzeldi.

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 ay kadar kapalı kaldıktan sonra sonunda açıldı, Turkiye bankacılık halleri...

S

salim_aslan

Misafir
Arkadaşlar Garanti bankasında sorununnuz olursa Haklı müşteri hattını arayın ( alo garantiyi değil ) ya da email atın. Kesinlikle sonuçlandırıyorlar. Hem boşyere vakit kaybetmiyorsunuz, hem de oraya buraya gitmek için para harcamıyorsunuz. Haklı müşteri hattındaki yetkili şubeyle ilgili bir sorun varsa şubenin 2dk. içinde sizi aramasını sağlıyor.
- Başka bankadan garntideki hesabıma eft yaptım para hesabıma geçmedi. Bankayı aradım ilgilenmediler. Haklı müşteri hattını aradım beni kısa süre bekletti ve bankayı aradı, para anında hesabımda.
- Haftasonu paramatikten online hesabıma para yatırdım. Bu parayla kredi kartı borcunu ödeyecektim. haftaiçi 2 gün boyunca hesaba geçmedi. Bu yüzden kredi kartıma 54 YTL faiz bindi. Durumu haklı müşteri hattına izah ettim ve bir sonraki ay kesilen faiz kartıma iade edildi.
- En ilginci de bu : Bi ara garanti internet şubesinden kayıtlı adreslerinizi silemiyodunuz. Ben de taktım bunu kafaya ve alogarantiyi aradım. Hesap açtırırken verdiğiniz adres olduğu için silinmiyor sürekli kalacak dediler. O sırada garanti internet şubesi bilmemkim tarafından en iyi site seçilmiişti. Yine Haklı müşteri hattını aradım ve " O zaman ben sileyim sizin database inizde kalsın " dedim birazda hadi bu adres, birlikte kaldığım eski sevgilimin adresiyse yeni sevgilimde bunu görüpte sorun olursa benzerinden bişeyler uydurdum. Ertesi günü adres silinebilir hale gelmişti :D
Yaklaşık bütün bankalarda işler hesaplarım var ama garantinin internet şubesinin üstüne şube tanımam. Kısaca garanti bankasında sorununuz olursa şubeye gitmek, oraya buraya şikayet etmek yerine direkt haklı müşteri hattını arayın. Hem vakit kazanırsınız hem de sorununuzu kısa sürede çözersiniz.

S

salim_aslan

Misafir
Şuraya bakın ya ne rezalet bi durum... Valla garantide kullanıyorum ama en sorunsuz olanı Yapı kredi... Yapı kredide her işlemimi rahat rahat yapıyorum.

Sorunsuz banka yoktur. Garantiye geçmeden önce yapıkredi kullanıyordum. İnterneti ilk kullandığım sıralar internet üzerinden bankamatik kartımla ( dikkatinizi çekerim kredi kartı değil , bankamatik kartı ) işlem yaptım. Virüsten yada başka bi sebeple Hernasıl olduysa benim bankamatik kartı numarasını çalmışlar ve işlem yapmaya başlamışlar. Hesapta para bitmiş ve başlamış hesap eksi bakiyeye geçmeye ve sürekli eksi bakiye artıyor. Gittim bankaya kartı kullanıma kapatın dedim kapatamayız dediler. Hesabı kapatın dedim borç ödenmeden kapatamayız dediler. Dedim hesapta para yok hatta eksi bakiye neden provizyon vermeye devam ediyorsunuz ? bana sizin kredi kartınız vardır ondan veriliyodur dediler.Elimdeki bankamatik kartını gösterdim ve kredi kartımın olmadığını hatta başvuruda bile bulunmadığımı söyledim ve benim cinnet geçirmeme sebep olan lafı tekrarladılar : Kredi kartınız vardır ondan veriliyodur.O sıralar Y.kredinin Gebzedeki üssü yeni açılmıştı. Saatlerce ordaki elemanlarla görüştüm çözüm bulamadılar. Bu sırada da eksi bakiye sürekli artıyordu. Artık dayanamayıp benim için en doğru olanı yaptım ve birikmiş borcu ödeyip hesabı kartı kapatıp garantiye geçtim.
Bu sebeple bankayla ya da başka bi yerle sorun yaşıyorsanız bence direkt ana merkezle görüşün. En kısa sürede işinizi hallettirisiniz.Ana merkez de sorununuzu halletmiyorsa yapmanız gereken her nereyl çalışıyorsanız orayla ilişiğinizi kesmek olacaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.