Arkadaşlar Garanti bankasında sorununnuz olursa Haklı müşteri hattını arayın ( alo garantiyi değil ) ya da email atın. Kesinlikle sonuçlandırıyorlar. Hem boşyere vakit kaybetmiyorsunuz, hem de oraya buraya gitmek için para harcamıyorsunuz. Haklı müşteri hattındaki yetkili şubeyle ilgili bir sorun varsa şubenin 2dk. içinde sizi aramasını sağlıyor.
- Başka bankadan garntideki hesabıma eft yaptım para hesabıma geçmedi. Bankayı aradım ilgilenmediler. Haklı müşteri hattını aradım beni kısa süre bekletti ve bankayı aradı, para anında hesabımda.
- Haftasonu paramatikten online hesabıma para yatırdım. Bu parayla kredi kartı borcunu ödeyecektim. haftaiçi 2 gün boyunca hesaba geçmedi. Bu yüzden kredi kartıma 54 YTL faiz bindi. Durumu haklı müşteri hattına izah ettim ve bir sonraki ay kesilen faiz kartıma iade edildi.
- En ilginci de bu : Bi ara garanti internet şubesinden kayıtlı adreslerinizi silemiyodunuz. Ben de taktım bunu kafaya ve alogarantiyi aradım. Hesap açtırırken verdiğiniz adres olduğu için silinmiyor sürekli kalacak dediler. O sırada garanti internet şubesi bilmemkim tarafından en iyi site seçilmiişti. Yine Haklı müşteri hattını aradım ve " O zaman ben sileyim sizin database inizde kalsın " dedim birazda hadi bu adres, birlikte kaldığım eski sevgilimin adresiyse yeni sevgilimde bunu görüpte sorun olursa benzerinden bişeyler uydurdum. Ertesi günü adres silinebilir hale gelmişti
Yaklaşık bütün bankalarda işler hesaplarım var ama garantinin internet şubesinin üstüne şube tanımam. Kısaca garanti bankasında sorununuz olursa şubeye gitmek, oraya buraya şikayet etmek yerine direkt haklı müşteri hattını arayın. Hem vakit kazanırsınız hem de sorununuzu kısa sürede çözersiniz.