Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

GrupHepsinet.Com satılmış olsa kaça gider ?

hikmetbaysal

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
arkadaşalr bildiğimiz gruphepsinin bir sitesi satılmış olsa kaça gider bana fiyat söylermisiniz isim iyi ziyaretçi iyi ucuza gitmesin :D

dll

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
192
gruphepsi.com veya net olsa neysede bu domain dandirik. Showtvnet.com gibi olmuş biraz. Bu domainle iş yapilabilirse helal derim.

hikmetbaysal

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
ok tşkler iş yapıyoz da satarsak fiyatı ne olur die merak ettim :)saolun

komikhane

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
47
hiti varsa her domain para eder...

ZIPPKIN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
110
evet, domain olarak işe yaramaz, ama web sitesi olarak ziyaretçisi varsa o ayrı bi durum.

S

sohbetorg

Misafir
evet bence de is yapmaz ama Sabanci ne demis Ticaretin kazancinin %99 Reklamdir seninde paran olsun en saglam sitelere reklam ver zirveye cik okadar basit ama suan icin bence domain fiyati eder.

Furkan_ed

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
arkadaşım cokmu düşündün konuyu açarken ?

1 domain degersiz.

Tasarım desen ben goremedim tasarımı indexteki Hepsi Grubu resmi bile kalitesiz kotu bir resim.

Ziyaretci var diyorsun Sitenin Altina spam kelime koyarak ziyaretci alırsın ancak baska turlu degil.

Arkadaslarina sorsaydın domain gercekten is yapmaz daha faydalı islerde gormek isteriz seni.

hikmetbaysal

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
55
hımm anladım saolun arkadaşlar düşüncelerinizi belirttiğiniz için bana çok yardımcı oldunu ziyaretçi googleden geliyor sadece bu siteye bakamadığımdan dolayı buraya bi yazayımda fikir alayım dedim ziyaretçisi günlük tekil 300 ila 600 arası değişiyor daha önceleri 1000 - 1200 yapıyodu ama ilgilenemediğimden dolayı ziyaretçisi biraz düştü :)