Arkadaşlar bu google pagerankları ne zaman güncelleyecek bi fikri olan varmı?Kaç aydır milletin göbeği çatladı bekliecem die:SAğustos başı dediler olmadı ortası olmadı eylüle geldik inşallah bu ay olur ve çalışanlar karşılığını alır..
pagerank'ın ( yani orda yazan sayının ) ne önemi varki ben bunu pek anlamıyorum boşuna dert ediyorsunuz pr0 site toolbar güncellenince pr4 yazınca birşey değişmiyecekki sitenizle ilgili google açısından
Arkadaşlar bu google pagerankları ne zaman güncelleyecek bi fikri olan varmı?Kaç aydır milletin göbeği çatladı bekliecem die:SAğustos başı dediler olmadı ortası olmadı eylüle geldiq inşallah bu ay olur ve çalışanlar karşılığını alır..
Bu Türkçe ile de zor zaten ....
Zanza pr güncellemesini altsayfaların değerlenmesi bakımından bekliyoruz.Örneğin pr3 sitem var diyelim ben anasayfadan "abcdef" diye xx.com/abcdef.html sayfasına link veriyorum.Anasayfam pr 5 olduğu zaman bu alt sayfa doğal olarak pr5ten link almış olacak.Ozamanda altsayfam sıralamada yükselecek ben bu bakımdan güncellemeyi bekliyorum =)Yanlışmı düşünüyorum?
Ne çabuk fikirlerin değişmiş mmmm
1.sıradaki sayfan 10.sayfaya düşerse ne yaparsın kardeş? Nasıl getireceksin o hitleri. Sihirli bir değneğimiz yok maalesef. Sandbox falan olmamasına rağmen güncellemeler başladı denildiğinden beri sitelerimden birisi 10.sayfalarda geziyor. Halbuki 1.sayfa 1. sıradaydı...peki hitleri sen göremiyon o göremiyo nere gitti bu hitler ???
millet kapamadı bilgisayarı heralde, yeminde etmediler sanırım girmeyelim sitelere diye...
birazda sorunu kendinizde arayın bana kalırsa
Aslında bence google in öncelikle backlinklere değil, arama sonuçlarında o siteye kaç kere müracaat edildiğine bakması lazım. Özellikle para ile satın alınan backlinkler google tarafından benimsenmiyor.
Link satışı gibi link takasları da google'i yönlendiriyor ve malesef yanıltıyor. Google reklam ile link ticareti arasındaki farkı bulmaya çalışıyor ve bunun için yeni şikayet seçenekleri (link satış ihbar gibi) ve yeni algoritmalar yaratmaya çalışıyor. Bu durumda güncellemelerin de zaman alacağını düşünüyorum. Ancak kendini savunma imkanı olmayan bir çok webmaster bu işten zarar göreceğe benziyor. Sanırım PR'lere fazla kafamızı takmadan, standart arama motoru optimizasyonları kullanarak, kendi işimize bakmamız en doğru yol.
Saygılar.