bi ev aldığını düşün 70.000 tl ye kirası en fazla 400 olur... ama site işi bu %100 garantisi yok belki ama benim fikrim 50.000 tl
gerçek hayatta ayda 700-900$ gelir getiren bir dükkanı 5000$'a alabiliyor musun
O zaman bana 3 yıldır sabit 1000$ karı olan site bul da yarın bastırayım 6000$'ı alayım. Valla bak ertesi gün veriyorum parayı.
Hocam 3 yıllık değilmiş ama yine de bi bak, belki işine yarar:
http://forum.iyinet.com/site-satisi/161493-12k-portal-satiliktir-yuksek-google-gelirli.html
4 aylık bir çöp siteyi karşıma getirmen, ne söylersem söyleyeyim duvara konuştuğumu ispat etmekten başka bir işe yaramaz.Hocam 3 yıllık değilmiş ama yine de bi bak, belki işine yarar:
http://forum.iyinet.com/site-satisi/161493-12k-portal-satiliktir-yuksek-google-gelirli.html
Yani, ortalama piyasa budur, aylık gelir 750$, istenen fiyat 5000TL, sadeceprn paran varsa al derim üstad, bende riske etcek 5bin tl olsa durmam alırım
4 aylık bir çöp siteyi karşıma getirmen, ne söylersem söyleyeyim duvara konuştuğumu ispat etmekten başka bir işe yaramaz.
Senin de 4 aylık bir site için 5000TL istenirken, 3 yıllık sabit 900$ geliri olan bir siteyi o siteyle aynı kefeye koyduğun için ve senden istediğim sitenin aynı şekilde yıllarca sabit gelire sahip olması gerektiğini söylediğim için senin de anlatılanları anlamayacak bir durumda olduğunu anlıyorum.
Yazık yani ne diyeyim. Çabalıyoruz burda, anlatmaya, aydınlatmaya çalışıyoruz. Çocuk daha bunlar bir iki bir şey öğrensinler diyoruz ama yok arkadaş. Sadece ekmekle mi besliyor bunları aileleri anlamıyorum ki. Yok yani yok. Anlat anlat, karşılığında gelen bu.
4 aylık bir çöp siteyi karşıma getirmen, ne söylersem söyleyeyim duvara konuştuğumu ispat etmekten başka bir işe yaramaz.
Senin de 4 aylık bir site için 5000TL istenirken, 3 yıllık sabit 900$ geliri olan bir siteyi o siteyle aynı kefeye koyduğun için ve senden istediğim sitenin aynı şekilde yıllarca sabit gelire sahip olması gerektiğini söylediğim için senin de anlatılanları anlamayacak bir durumda olduğunu anlıyorum.
Yazık yani ne diyeyim. Çabalıyoruz burda, anlatmaya, aydınlatmaya çalışıyoruz. Çocuk daha bunlar bir iki bir şey öğrensinler diyoruz ama yok arkadaş. Sadece ekmekle mi besliyor bunları aileleri anlamıyorum ki. Yok yani yok. Anlat anlat, karşılığında gelen bu.
ya bu topiğe bakıpra kızmamak mümkün değil.
jokerivar kardeş büyüklerine saygı göstermelisin.
madem bir topik açtın gelen kötü yorumda olsa sineye çekeceksin zoruna gitmeyecek.
insanlara hakarete varan boyutlarda karşılık veriyorsun.
sitende sende beş para etmez si dese bile bir üye sen üslubunu korumalısın.
eleştirilere açık olmalısın.kendi sitene biçtiğin değeri başkalarıda biçmek zorunda değil.
ortalama 800 dolar geliri olan bir siteye amatör gözü ile baksan.senelik 9600 geliri var dersin 100 dolar host v.s gitse 9500 kar kalır.bir amatorde bir senelik karını kalkıp sana vermez.ama siten 50 000 dolar bile edebilir.fiyatı senin belirlemen lazım.
madem bu kadar yorumu beğenmedin.
Malın sahibide sensin fiyat biçecekte.
saygılarımla.
Abi bilmiyorsanız gerçekten konuşmayın bence. Düşün bakalım gerçek hayatta ayda 700-900$ gelir getiren bir dükkanı 5000$'a alabiliyor musun? Gülerler adama açıkcası. Eğer 2-3 yıldır düzgün bir gelir elde ediyorsa bu site, geleceği de varsa 100.000TL bile edebilir.
Şöyle söyleyeyim, aylık 1000TL kira geliri olan bir ev Ankarada ortalama 200.000TL eder ortalama.
Bence sen araştır biraz 5000$'a aylık 900$ geliri olan bir site bulabilirsin
Ekleme:
Bu rakamları verirken kullandığın kaynağın üzerinde oturuyorsun bence şu an. Neye göre veriyosunuz böyle rakamlara çok ama çok merak ediyorum. Ortada ekonomik gerçekler vardır, her türlü işletmeye şu anki gelirine ve gelecekte getireceği öngörülen gelire göre fiyat biçilir.