T
Testbot
Misafir
Aylık Gelirli Site (PR 1)
Site İsmi : [email protected] adresine mail atınız
Sitenin trde sadece 1 rakibi vardır konusunda trde en iyi ikinci sitedir çok ilgilenemediğimden satıyorum düzenli içerik girilirse günlü 7-9 bin arası ziyaretçisi vardır reklam optimizasyonu yapılmamıştır şuan aylık adsense sadece 20 gun denedim yani aylıkta 120 usd kadar para topluyor optimizasyon yapılırsa 200 usd garanti toplar hit yükseltirilirsede 400-500 usd toplar
Aylık Gelirli Site (PR 1) pagerank degeri PR1
Websitesi için istenen fiyat : 1200
üye ve konu sayısıda iyidir forum değildir WP
Günlük gerçek tekil hit: 5-7 bin kişi arası
Websitesinin açılış tarihi : 1 şubat 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir : oyun facebook oyunları - hile
Hosting dahil midir : hayır (5 GB alan, 1000 GB Trafik) olarak istenlirse hesap devredilir
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Sitenin aylık geliri: AYLIK 120 USD
.
Alexa dünya sırası 404K
Alexa ülke sırası 3800
PAGERANK: 1/10
Not ciddi arkadaşlar arasın elden çıkarıcam başka sitelerimde var oyuzden ayrıca kendi içindeki konuların hepsinde bir yada ikinci sıradadır seosu güzel
script WP dir dediğim gibi tek rakibi türkiyede 1 site vardır alternatif çok çıkmıştır ama hepsinde benim ve rakibimin içerikleri kopyadır buda size otomatik olarak backlink olarak geri dönmektedir.
fiyatta pazarlık payı yoktur dediğim gibi düzenli konu eklenirse hiti 10K yı bulur şuanki buda adsensede min 200 usd gelir elde eder 4 ayda parası çıkar sitenin
Site İsmi : [email protected] adresine mail atınız
Sitenin trde sadece 1 rakibi vardır konusunda trde en iyi ikinci sitedir çok ilgilenemediğimden satıyorum düzenli içerik girilirse günlü 7-9 bin arası ziyaretçisi vardır reklam optimizasyonu yapılmamıştır şuan aylık adsense sadece 20 gun denedim yani aylıkta 120 usd kadar para topluyor optimizasyon yapılırsa 200 usd garanti toplar hit yükseltirilirsede 400-500 usd toplar
Aylık Gelirli Site (PR 1) pagerank degeri PR1
Websitesi için istenen fiyat : 1200
üye ve konu sayısıda iyidir forum değildir WP
Günlük gerçek tekil hit: 5-7 bin kişi arası
Websitesinin açılış tarihi : 1 şubat 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir : oyun facebook oyunları - hile
Hosting dahil midir : hayır (5 GB alan, 1000 GB Trafik) olarak istenlirse hesap devredilir
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Sitenin aylık geliri: AYLIK 120 USD
.
Alexa dünya sırası 404K
Alexa ülke sırası 3800
PAGERANK: 1/10
Not ciddi arkadaşlar arasın elden çıkarıcam başka sitelerimde var oyuzden ayrıca kendi içindeki konuların hepsinde bir yada ikinci sıradadır seosu güzel
script WP dir dediğim gibi tek rakibi türkiyede 1 site vardır alternatif çok çıkmıştır ama hepsinde benim ve rakibimin içerikleri kopyadır buda size otomatik olarak backlink olarak geri dönmektedir.
fiyatta pazarlık payı yoktur dediğim gibi düzenli konu eklenirse hiti 10K yı bulur şuanki buda adsensede min 200 usd gelir elde eder 4 ayda parası çıkar sitenin