Haa işi bilmekten kastın sahtekarlıksa evet o işi bilmem bugüne kadar dürüstçe çalıştım , ama Bizim millet arasında dürüstçe emek verene rastlamadım zaten bu sebepledirki Bu ülkede mümkünm olduğunda az vakit geçirmeye bakarım , zaten bizlerin verdiği emeğin 1/10 unu veren olduğunu SANMAMhocam galiba internet piyasasında çok yenisiniz. Yada işi bilmiyorsunuz.
Ben aylık ortama 5-8 Bin $ kazanıyorum.
Arkadaşlarım arasında 30K $ kazananlar var.
Bence siz bu işi bırakın.
Arkadaşım Photoshop bunlar dalga mı geçiyorsun , biz freeware üretiyoruz dünyanın heryerinden ziyaretçimiz var günlük 300 - 400 tık ı bizde alıyoruz ve çoğunluğu tık başına en çok ödeyen USA dan O tıka ödenen para 8 -15 $ sen kalkmışsın 98$ aldığından bahsediyorsun , de yürü git gece gece milletle kafa bulma , Ortalık sahtekar dolmuş
Haa işi bilmekten kastın sahtekarlıksa evet o işi bilmem bugüne kadar dürüstçe çalıştım , ama Bizim millet arasında dürüstçe emek verene rastlamadım zaten bu sebepledirki Bu ülkede mümkünm olduğunda az vakit geçirmeye bakarım , zaten bizlerin verdiği emeğin 1/10 unu veren olduğunu SANMAM
google den türkçe içerikle kazanamazssın sallama dostum 1999 yılından beridir bu işlerin içindeyim ya ben her daim çok şanssızdım yada sen burada sallama talimi yapıyorsun , hadi beni bırak başka bir örnek vereyim page rankı 6 olan dünyanın en iyi tenkonoji bloklarından birinin sahibi Alman bir dostumdan bahsedeyim aylık kazancı 1800$ civarı o adam yıllardır bu işin içinde çocukmu kandırıyorsun millete böyle palavralar sıkıp durmayın
Benim Günlük Kazançım 50$ ile 70$ arası değişiyor siteye Reklam kodu koymadığım halde ama gün oluyor 2$ bile olmuyor..
Arkadaslar madem hepiniz bu kazanclari kazaniyosunuz sizi tebrik eder bir soru sormak isterim. Tek bir adsense hesabi ile ayni reklamlari farkli hitler alan sayfalarda paylasmak hakkinda ne dusunuyorsunuz. İyimi kotumu
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.