İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Günlük ortalama 5.000.000 hit + kaliteli bir scriptli Mp3 sitesi kaç para eder ?

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Günlük ortalama 5.000.000 hit

bunun piyasa değeri bir kaç milyon $ eder. dünyada 5 milyon hit alan kaç site var ki.

saçma sapan konular açıp durmayın. foruma giriş yaşını bence min. 18 e çıkartalım.

S

SaveTargetUs

Misafir
uslanmaz' Alıntı:
Günlük ortalama 5.000.000 hit

bunun piyasa değeri bir kaç milyon $ eder. dünyada 5 milyon hit alan kaç site var ki.

saçma sapan konular açıp durmayın. foruma giriş yaşını bence min. 18 e çıkartalım.

Bak abicim ben yazacaktım önceden böyle bişi ama dedim hevesini kırmıyım rüya görmeye devam etsin. doğru yazmışsın tebrik ederim. Bu işin sebebini çok çizgifilm izlemesine bağlıyorum. 5milyon hitli mp3 sitem olsa ne kadara satardım gibi varsayımlardan vazgeçiniz. Hayal gücünüzü zorlamayınız. Kısa bir zamanda bi doktora git arkadaşım hanüsülasyonlar görmeye rüyamda hit görmeye başladım de.

Bide normal bi site değil mp3 sitesiymiş bide. Siteyi kaç makinede host ediyorsun? Koskoca bir bina dolusu makine lazım sanırım. Belki o da yetmez. Ben telefon açayım ilkokul matematik işlemlerine hit'li sorularda eklesinler. Sonra hit sayarken insanlar zorlanıyor. Yanlış sayıyor. Günlük 5 milyon çoğul hitli (toplam sayfa gösterimi) bir siteye günde kaç tane tekil hit(Kelle sayısı) girer.
Cevaplar: a) Hiç-Makine soğuk. b) Hiç-Makine soğuk. c) Hiç-Makine soğuk. d) Hiç-Makine soğuk. e) Hiç-Makine soğuk.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5.000.000.000 aylık da degil murat gunluk bu yaw :p
walla belkide dogrudur

M

M@l@tyasporlu

Misafir
5.000.000 sayfa gösterimi olabilir ... mp3 forum sitesi ise günlük bi 200 300 bin tekil atıyorsa aolabilir (ki bence o da sıkar biraz forum olayında :D )

muratozcirpici' Alıntı:
arkdaşlar sadece 5.000.000 hit değil yanında kaliteli mp3 scripti de var. lütfen işin içine scripti katarak değerlendirin.

hemşo , 5.000.000 hitin yanında mp3 scripti leyl-i mahşen olsa ne yazar (benzetme yanlış olabilir hep unuturum zati :D)

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende abarmısım az :) 5 milyar yazmısım,,, 5 milyar günlük hiti olan site va mıdır acep?
5 milyon belki vardırda...
hadi 5.000.000.000.000 lık siteye deger bicelim simdi :))

E

erotikbul

Misafir
mesajlarınızla bence siz komik duruma düşüyorsunuz. Adam istatistiğine bakmış, hit yazan kısma göre söylemiştir ve dogrusu da odur.

Biz ağız alışkanlıgından diyoruzsitemin 1000 hiti var diye mesela.

Ama hit o değildir, hit o sitede yapılan toplam vurdugur. Sitede 1000 grafik olsa adam başı 1000 hit yapar.

Buna göre diyor adam hala dalga geçiyorsunuz.

S

SaveTargetUs

Misafir
Bence biz komik duruma düşmüyoruz. O kişinin günlük kelle sayısını ve günlük sayfa gösterim sayısını söylemesi lazım. Diğer türlü kaç tane tablosu var bir kişi kaç sayfa geziyor bilmiyoruzki. Hatta sitenin adresinide bilmiyoruzki inceleyelim.

O zaman hemen bir bağıntı kurmak lazım eğer site phpnuke ise ve günde 100.000 gösterim alıyorsa ve nukenin 200 tane grafik dosyası varsa benim hitim 2 milyonmu. Tamam o zaman 10.000$ eder :) Abicim yemeyin bizi net bir şey söylemek lazım olmaz böyle.

Birde konuyu açan arkadaş arada bi uğruyor sanırım ortaya bi laf attı çekti gitti. onun tartışması bize düştü.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eg-zotikbul' Alıntı:
mesajlarınızla bence siz komik duruma düşüyorsunuz. Adam istatistiğine bakmış, hit yazan kısma göre söylemiştir ve dogrusu da odur.

Biz ağız alışkanlıgından diyoruzsitemin 1000 hiti var diye mesela.

Ama hit o değildir, hit o sitede yapılan toplam vurdugur. Sitede 1000 grafik olsa adam başı 1000 hit yapar.

Buna göre diyor adam hala dalga geçiyorsunuz.

o zaman sana söyle diyeyim benim 50 milyon hitim var. benimle link değişimi yapar mısın ?

bu durumda komik durma düşne ben miyim ? yoksa sen mi ? tabi ki ben :D

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SaveTargetUs' Alıntı:
Bence biz komik duruma düşmüyoruz. O kişinin günlük kelle sayısını ve günlük sayfa gösterim sayısını söylemesi lazım. Diğer türlü kaç tane tablosu var bir kişi kaç sayfa geziyor bilmiyoruzki. Hatta sitenin adresinide bilmiyoruzki inceleyelim.

O zaman hemen bir bağıntı kurmak lazım eğer site phpnuke ise ve günde 100.000 gösterim alıyorsa ve nukenin 200 tane grafik dosyası varsa benim hitim 2 milyonmu. Tamam o zaman 10.000$ eder :) Abicim yemeyin bizi net bir şey söylemek lazım olmaz böyle.

Birde konuyu açan arkadaş arada bi uğruyor sanırım ortaya bi laf attı çekti gitti. onun tartışması bize düştü.

genelde yeniler hep böyle yapıp sonra kayboluyor desem inanırmısın, bide meshur beyazzencimiz var :D

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış :D

ahmet0011

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyu saçma buluyorsanız cevap yazmayın bu boş konuyu siz büyütüyorsunuz.. dalga geçmeyelım :)

E

erotikbul

Misafir
adam bes belli bilmiyor ve ondan öyle demiş. Yoksa 1000 tekil ziyaretçi alıyor mu almıyormu o bile belli değil.

Neyse canım bananee.

Hazar17

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5.000 demek istemiştim evet 0 falzadfasn kaymış kusura bakmayın :)

H

hikayebul

Misafir
Yazdiktan sonra okumuyormusun bu kadar basit mi buradaki olay.Sanirim eglence ariyordun.

5.000 nerde 5.000.000 nerede,geyik muhabbetini seven birisi sanirim.

E

erotikbul

Misafir
ahahhahahah düştüm sandalyeden :D :D

noktalarda bilmeden oldu dimi :D ??

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Matematik öğretmenin kimdi baqim senin lisede ;=)
@Bence ; 1 milyar 'a yakın bir değer alabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5