İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Günlük ortalama 5.000.000 hit + kaliteli bir scriptli Mp3 sitesi kaç para eder ?

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar benim 1.000.000.000.000 günlük hitli bir sitem var satıcam da...

AAAAA... "00.000.000.000" bu kadarını fazladan yazıvermişim hay Allah. yazdık bir kere.

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5000 e bir 0 atılınca eskiden 50000 yapardı demek artık 5000000 yapıyo demek 6 sıfır atma işlemi daha oralara gelmemiş:)

Hazar17

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw valla yanlışlıkla oldu. düzeltmeye çalıştım olmadı. 5 milyon hit yapan site varmı türkiyede mynet bile o kadar yapamaz

C

Cepindir.Net

Misafir
Felç oldum koma durumu. Nassı yani noktayı ve sıfırları aynı andamı yanlış koydun :D

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw uzatmayın yanlıslık olmuş iste varmayın cocugun üstüne, içkili filandı belkide..
belkide sevdiginden ayrılmıs kafası bozuktu, dalgındı olur böyle seyler... :p

p.s: onlineoyun alınmıyosun di mi ?

S

SaveTargetUs

Misafir
Bence alınsada pek anlamı kalmadı :) 5 sayfa yazı olmuş. Kendi sitemdeki mesajlardan çok burada bi kaç konu var onlarda çok gülüyom :) Tam komedi ya. Bize malzeme çıkardıkları için çoook teşekkür ediyorum.

Hazar17

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyler anlşayışınız mı kıt ben mi anlatamıyorum. ayyaş kafayla anca o kadar yazılır. 5.000 3 sıfır fazladan kaçmış düzeltmeye çalıştım düzelmiyor. sanırtım forumda sorun var.

H

hikayebul

Misafir
5.000.000 hit --> ayyas kafayla ama noktalari koymayi da es gecmemissin.Hem ne kiziyosun milletin kafaya almaya hakki var :D

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OnlineOYUN.COM' Alıntı:
beyler anlşayışınız mı kıt ben mi anlatamıyorum. ayyaş kafayla anca o kadar yazılır. 5.000 3 sıfır fazladan kaçmış düzeltmeye çalıştım düzelmiyor. sanırtım forumda sorun var.

burdan çıkaracağın sonuç bi daha ayyaş kafayla bu foruma yazı yazmayacaksın :) ve bu forum kapalı bi ortamdır. kapalı ortamlarda sigara içmenin cezasını biliosundur :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5