H&T HABER V.2.0 -Satılık Haber Scripti-
H&T HABER V.2.0
*Script ASP.NET'dir.
*db access veya sql
*demo: http://ankarahaber.somee.com/ (siteyi free hosta attım demo gösterebilmek için kendi hostumu değiştiriyorum o yuzden burada demo, site yavaş açılırsa hosttandır)
*Yönetim paneli: ciddi alıcılar pm ile ulaşırsa demo girişi verebilirim
sistem tamamen yönetim panelinden yönetilebilir.
örneğin İstediğiniz haberi Yayınla/Yayınlama özelliği gibi birçok özelliği vardır.
haber ekleme alanında text editör desteği vardır.
yorumlar yönetim panelinden onaylandıktan sonra yayınlanır.
*Tasarım tamamen css ile yapılmıştır rahatlıkla sitil dosyasından tasarım değiştirilebilir.
*kurulum ve kurulum sonrası destek verilir.
*satın alan kişi özel bir kaç değişiklik veya eklenti istemesi durumunda ücretsiz eklenir.(istenen özellik uçuk olmaması şartı vardır)
*v3.0 a kadar çıkan güncellemeler ücretsiz verilir.
*ileride yazıp satışa sunacağımız scriptlerde bu scripti alan kişilere indirim uygulanır.
*satış çoklu satıştır.
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: yok script tamamen bana ait kendi kodlamam
FİYATI: 250 YTL
ALIP BENDE ÇOKLU SATIŞ YAPAYIM DERSENİZ 1250 YTL
yada sadece ben alayım kimseye satma derseniz 900 ytl
MSN: [email protected]
H&T HABER V.2.0
*Script ASP.NET'dir.
*db access veya sql
*demo: http://ankarahaber.somee.com/ (siteyi free hosta attım demo gösterebilmek için kendi hostumu değiştiriyorum o yuzden burada demo, site yavaş açılırsa hosttandır)
*Yönetim paneli: ciddi alıcılar pm ile ulaşırsa demo girişi verebilirim
sistem tamamen yönetim panelinden yönetilebilir.
örneğin İstediğiniz haberi Yayınla/Yayınlama özelliği gibi birçok özelliği vardır.
haber ekleme alanında text editör desteği vardır.
yorumlar yönetim panelinden onaylandıktan sonra yayınlanır.
*Tasarım tamamen css ile yapılmıştır rahatlıkla sitil dosyasından tasarım değiştirilebilir.
*kurulum ve kurulum sonrası destek verilir.
*satın alan kişi özel bir kaç değişiklik veya eklenti istemesi durumunda ücretsiz eklenir.(istenen özellik uçuk olmaması şartı vardır)
*v3.0 a kadar çıkan güncellemeler ücretsiz verilir.
*ileride yazıp satışa sunacağımız scriptlerde bu scripti alan kişilere indirim uygulanır.
*satış çoklu satıştır.
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: yok script tamamen bana ait kendi kodlamam
FİYATI: 250 YTL
ALIP BENDE ÇOKLU SATIŞ YAPAYIM DERSENİZ 1250 YTL
yada sadece ben alayım kimseye satma derseniz 900 ytl
MSN: [email protected]