İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hadi tatile!!

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gidilecek otel budur;

http://rixos.com/labada/genel.php

ben gidiyorum.
herşey dahil 24 saat sınırsız içki ( yerli yabancı) cebimizden 5 kuruş cıkmıycak ayrıca ulaşım dahil 320 bence cok iyi fiyat 3 gece için benim oteli aradığımda ögrendiğim fiyat geceliği 150$ . tatil yapmak istiyenler için iyi fiyat orada birde webmaster toplantısı yaparız :)

ayrıca bütün webmasterların sıkıntılı sorusuna cevap evet wireless mevcutmuş hopppaa haydi tatile etc v.s vb.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Neresi orası acaba ??
Otel kaç yıldızlı ??
Siz kimsiniz (Şirket mi şahıs mı anlamında)??
Şirket veya şahıs iseniz ofisiniz nerededir?
4 Mayıs Check in olup 7 Mayıs 12:00 am de mi Check Out olunuyor?
Ulaşım nereden ne ile yapılacak ??
Valla aklıma bi dünya soru geliyor ama bunlar cvplanırsa hepimiz sanırım aydınlanacağız...

hemen akabindeki yazı konuda geyik de acılmıs denimişsin ya senin yazılarına nedense heğ gülüyorum özelliklemi seçiyorsun:=))

T

tuce

Misafir
Daha ucuz fiyata kampanyalar varken burada buna müşteri bulamazsınız. Ama Rixos pahalı bir otel o da normal. Ulaşım uçakla olsa gelirdim:)

uçakla gelmek istiyen olursa ulaşım parası almıyoruz kendiniz uçak biletinizi alıyorsunuız biz sizi karşılıyoruz orda. herşeyin bi çaresi vardır :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
hadi 3-4 gün olsa gidilir de 1 günlüğüne değmez yoruluyosun zaten giderken tam eğlencenin doruğunda hadi geri dön bikere yaptım bidaha yapmam. (şöyle 3-4 günlük tarifede bekleriz) + 350 milyon fazla bu aralar yer ayırırsanız 5 yıldızlı otellerden 100 falan olması lazım yyaza günlüğü ayarlamak lazım aslın toplanalım güzel bi tatil mekanında

T

tuce

Misafir
hadi 3-4 gün olsa gidilir de 1 günlüğüne değmez yoruluyosun zaten giderken tam eğlencenin doruğunda hadi geri dön bikere yaptım bidaha yapmam. (şöyle 3-4 günlük tarifede bekleriz) + 350 milyon fazla bu aralar yer ayırırsanız 5 yıldızlı otellerden 100 falan olması lazım yyaza günlüğü ayarlamak lazım aslın toplanalım güzel bi tatil mekanında

zaten günü birliğine gitmeosun dolu dolu 3 gece 4 gün geçirceksin. kimse 1 günlüğüne gitmez zaten... ayrıca 3 gece 4 gün Rixos için çok iyi bir fiyat...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ulaşım indirimi ne kadar tuce? Biletimizi kendimiz alırsak tatil ne kadar sadece?

T

tuce

Misafir
webmasterlar sizin tatile ihtiyacınız yok mu? kickass toplantı düzenlemeyi de düşünüyor iyice kaynaşırsınız süper olcak..

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
yok diye biliyorum ama bu rixos bir otel zinciri hatta bir otelleri 7 yıldızlı süper ya.. geldiğinize pişman olmıcakksınız kesinlikle...

qumarhane olmadan nasil 7 yıldızlı olabiliyor? bunun bir standartı var

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
bana siz 7 kişi gidiyorsunuz ama adam lazım gibi me geldi.

yani siz 7 kişi takılacaksınız diğer gelenlerde kendi aralarında gibi sanki

ne bileyim içimden böyle bir düşünce fışkırdı :)

T

tuce

Misafir
bana siz 7 kişi gidiyorsunuz ama adam lazım gibi me geldi.

yani siz 7 kişi takılacaksınız diğer gelenlerde kendi aralarında gibi sanki

ne bileyim içimden böyle bir düşünce fışkırdı :)

bunu kimden duyduysan yanlış bir duyum 7 kişi olsak bu kadar düşük bir fiyat alamazdık.. şu anda 25 kişiyiz ama ben herkesin duymasını istiyorum ve açıkca söliyim benim bu işten bi karım yok... sadece herkes tatil yapsın istiyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.