İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hadi tatile!!

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
gençler siz geyiğe bağladınız konuyu ama içimden bir ses diyorki :
Şimdi Tuce resimleri post edecek ve hepinizin dibi düşücek ve hep beraber bu konuyu geyiğe bağladık diye utanacağız.
ve Angelo son hızla rezervasyonu yapıp, ödemesini peşin yapacak ve valizini hazırlamaya gidecek. Ploop ise herşeye rağmen bu tatilde yaşayacağı keyifli saatlerin hayallerini kurarak soluğu o otelde alacak.
siz daha konuşun bakalım !!!

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
insan neden sahibi olduğu otelde konaklamak için para ödesin ki :cool:

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Majesty Otellerini İnceleyiniz..
Hatta Teklif Tuğçe Hanıma...
Gel Kız Ortak İş Yapalım...
Ben Ayarlarım Majesty'leri..

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tatilin kralını yakında siz değerli arkadaşlara sunacağız...tabi belli bir kontenjan seviyesinde... çünkü sadece özel üniversitelere has bir turizm ama bana da sağolsun şirket kontenjan veriyor ve ben sıkıldığım için internetten konuştuğumda pek anlamadıkları için buradan webmaster arkadaşları yanımda götürmek isterim (uygun fiyatlarla) arkadaş şu anda viyana'da gezide siz gelene kadar nerelere gitmişiz gideceğiz bir bakın isterseniz www.univoyage.com ...

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Tatilin kralını yakında siz değerli arkadaşlara sunacağız...tabi belli bir kontenjan seviyesinde... çünkü sadece özel üniversitelere has bir turizm ama bana da sağolsun şirket kontenjan veriyor ve ben sıkıldığım için internetten konuştuğumda pek anlamadıkları için buradan webmaster arkadaşları yanımda götürmek isterim (uygun fiyatlarla) arkadaş şu anda viyana'da gezide siz gelene kadar nerelere gitmişiz gideceğiz bir bakın isterseniz www.univoyage.com ...

Üniversitemiz bitmiş bizim günahımız ne.. ?

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:)) visitistanbul benim de bitti arkadaşım ..ayrıca dedim ya sadece özel üniler gidiyor ama bana kontenjan veriyorlar işte üniversiteli pazarcı taksici farketmez istediğimi getirebilirim. o yüzden kafa dengi webmaster arkadaşlarla dünyanın öbür ucunda domain host hakkında konuşmak güzel olur diye sizlerden belli sayıda arkadaş götürmek istiyorum dedim ya :) şirket sahibi viyana'dan gelsin sıradaki gezi napoli milano ya da palermo olacak sanırım gelmek isterseniz aklımdasınız ;)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
visitistanbul benim de bitti arkadaşım ..ayrıca dedim ya sadece özel üniler gidiyor ama bana kontenjan veriyorlar işte üniversiteli pazarcı taksici farketmez istediğimi getirebilirim. o yüzden kafa dengi webmaster arkadaşlarla dünyanın öbür ucunda domain host hakkında konuşmak güzel olur diye sizlerden belli sayıda arkadaş götürmek istiyorum dedim ya :) şirket sahibi viyana'dan gelsin sıradaki gezi napoli milano ya da palermo olacak sanırım gelmek isterseniz aklımdasınız

Abi ne işim var senle muhabbete ya :D
Aşk şehrine gidiyoruz senle muhabbet etcem heheh

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ehuehu al işte bak :)) adam bundan götürmüyor zaten şimdi özel ünilerde okuyanların gidebileceği fiyatlarda geziler ve gelenler elit tabaka tabir-i caizse tr nin sayılı zenginlerinin çocukları..uni hayatlarını bizim gibi hem çalışıp hem okuyanlar değil.. babalarının paralarıyla deli dolu yaşayanlar ve gelenlerin çoğunun bayan ve hepsinin bakımlı zengin kızlar olduğunu düşünerek adam istemiyor her kesimden... abazası var krosu var tatsızlık çıkmasın diyor... ama bana da sağolsun açık kontenjan veriyor biliyor öyle herkesi getirmem:) ve webmaster adamda kafası çalışır orda gerek gelen misafir gerekse ülkedeki bayanlara sarkmaz diye düşünüyorum :p inşallah yanılmıyorumdur da ilk ve son kontenjanım olmaz :))

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
ehuehu al işte bak :)) adam bundan götürmüyor zaten şimdi özel ünilerde okuyanların gidebileceği fiyatlarda geziler ve gelenler elit tabaka tabir-i caizse tr nin sayılı zenginlerinin çocukları..uni hayatlarını bizim gibi hem çalışıp hem okuyanlar değil.. babalarının paralarıyla deli dolu yaşayanlar ve gelenlerin çoğunun bayan ve hepsinin bakımlı zengin kızlar olduğunu düşünerek adam istemiyor her kesimden... abazası var krosu var tatsızlık çıkmasın diyor... ama bana da sağolsun açık kontenjan veriyor biliyor öyle herkesi getirmem:) ve webmaster adamda kafası çalışır orda karıya kıza sarkmak diye düşünüyorum :p inşallah yanılmıyorumdur da ilk ve son kontenjanım olmaz :))

Kardeşim ben Boston da okudum LosAngeles (Nerdeyse Tamamı PırlantaSektörü olarak), Tijuhana, benim müşterilerim ve okulumuzun bir dünya etkinlikleri oluyor ve hepsine ilk beni çağırıyorlar geçen sene Vancouver daydık Kanada bu sene istanbula geliyorlar 45 kişi onları ağırlıyacağım..

Velhasıl kelam bizim öyle insanların bacılarına eşlerine bilmem nelerine sarkmak falan gibi bir şey olmaz .. Aşk derken herşey karşılıklıdır iki kişi birbirinden hoşlanmış ise kimse ona engel olamaz bu bütün dünya da böyledir.. Elit tabaka alt tabaka orta tabaka diye ayırıma gelmez AŞK zaten öyle bir tabaka da yoktur herkes eşittir sadece Tavka hariç...

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet doğru diyorsun takva hariç... işte ben de onu dedim ya sokakta mini etekli kız görünce off bilmem ne deyip laf atan adamımı götürmek lazım seni mi peki? yani herkes gelsin mi? bence gelmesin iyi olmaz :))

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ehuehu al işte bak :)) adam bundan götürmüyor zaten şimdi özel ünilerde okuyanların gidebileceği fiyatlarda geziler ve gelenler elit tabaka tabir-i caizse tr nin sayılı zenginlerinin çocukları..uni hayatlarını bizim gibi hem çalışıp hem okuyanlar değil.. babalarının paralarıyla deli dolu yaşayanlar......................................
:p inşallah yanılmıyorumdur da ilk ve son kontenjanım olmaz :))
En büyük yanılgıya burda düşmüşsün zaten sen.
Etek giymiş kıza kaşar diyen,uzun saçlıya solcu diyen,tespih sallayana ülkücü diyen bla bla bla ...Böyle genellemeleri olan özel okul öğrencisinede şımarık,ders umrunda olmayan,deli dolu yaşayan vs.. damgası vuruyor.

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En büyük yanılgıya burda düşmüşsün zaten sen.
Etek giymiş kıza kaşar diyen,uzun saçlıya solcu diyen,tespih sallayana ülkücü diyen bla bla bla ...Böyle genellemeleri olan özel okul öğrencisinede şımarık,ders umrunda olmayan,deli dolu yaşayan vs.. damgası vuruyor.

kardeşim nerden nereye getirdin konuyu ya :)) ben özel okul öğrencilerine bişey demiyorum ki burslu okuyan birsürü arkadaşım vardı özel unilerde fakir gariban hatta adam gibi okuyanlar da vardı ... ben bir geziye 500€ ayırıp gelen ve senede hemen hemen tüm firmaların tüm gezilerine katılan öğrencilere dedim .. töbe töbe... nerden aldınız nereye getirdiniz.. tamam vazgeçtim kardeşim... gezi mezi yok... varsaydım ki demedim :(

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vazgeçirdiler adamı ya :D hahaha

burayı bu yuzden seviyorum :D

vazgeçirin arkadaşlar tüm girişimcileri 15-18 yaş arası mantığınızla vazgeçirin dilbilgisi hatasını kollayın harf hatası yaptı mı konuyu saptırın... böyle devam edinki girişimciler azalsın.. hevesini kursağında bırakın insanın... bırakın ki bir daha birşey yazmasın adam.. ortalık boş mesajlarla dolsun.. üretmeyen Türk toplumu olsun... üreten de üreteceğine pişman olsun... bravo... son mesajım bu konuya...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.