İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

hadi tatile!!

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kalabalık kitleler içinde genellemelerine dikkat etmende fayda olduğunu görmüşsündür. Acaba kim burda 15-18 yaş arası mantığında ?

Rüzgar gibi geçti derler. 5 dakika önce şöyle böyle diyip ardından bıraktım,girişimciyi kaybettiniz,beni yıldırdınız tripleri.. Kedi dağa küsmüş misali... Yok sen yazmicam falan deme! Ne ben , ne başkası seni yıldırmasın arkadaşım. Ki öyle bir amacım yok , psikopat olmak lazım tanımadığın adamı karalamak için hele ki internetten!

Dönüp bakarsan benim sadece genelleme olayında seni uyardığımı bununda seni karalamak,baltalamak için değil yapıcı olması amacıyla olduğunu görürdün.

Kendimden utandım şimdi birşey demeden girişimciliğini körelttiğim için.

T

tuce

Misafir
Majesty Otellerini İnceleyiniz..
Hatta Teklif Tuğçe Hanıma...
Gel Kız Ortak İş Yapalım...
Ben Ayarlarım Majesty'leri..

valla güzel teklif eğer güzel turlar düzenleyebilmem için yardımcı olcaksanız neden olmasın? ayrıntılı konuşalım bence...

Karar vermeniz için son 2 gün hala gelmek istiyen varsa haber versin... böle bi tatili nerden bulcaksınız bir daha???

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu forumdan 5 kişi gelsin bende premium odalarda kalmassam..

T

tuce

Misafir
artık ulaşımı uçakla yapıyoruz ve anında geliyorum diyenler konaklama 280 ytl
uçakta 141 ytl ben sizin adınıza rezervasyon yaptırıyorum sizde istediğiniz yeren biletinizi alcaksınız gidiş atlasjet le dönüş pegasususla!!

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
djkickass bana ısmarlıyacak nasıl olsa. Yakın burdan antalya yol parasını ben öderim:p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.