Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Haksızlığın Olmadığı Bir Yere Selamlar

StrKral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
Tekrardan Selamlar olsun.

CaLViN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
146
Orjinal mesajı okudum ama herkes bir dönemi geçirdikten sonra iyinete geliyor diye boşa demiyorum. :)

Raqe

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
131
Hoşgeldin dostum bol kazançlar şimdiden

dknforst

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
Dostlarım açıkçası yapılan haksızlıklara fazla dayamadım. Dayanamıyorumda zaten. Haklı olduğum bir konuda R10 açıklama yapamayınca silver ve gold üyeliğimi alıp konuyu kilitleyip, üstünede ban cezası verdi. Birkez daha seviyesizliğini gösteren R10 a yazıklar olsun demekten başka söz bulamıyorum. İmza kısmımda toplu mail banneri var diye banlanıyorum. Ve sitesinin en üstüne toplu mail banneri alıyor. İşte kaliten bu kadar R10 . :)

Size yapılan haksızlıklarda açtığınız o konu olmakla beraber diğer konunuzda da katılıyorum.;)

Hoşgeldiniz. Hocam :)

StrKral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
Bu foruma bişeyler katmaya ve forumun bana bişeyler katması için canı gönülden hizmet vereceğim arkadaşlar. Ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar yapabilirim. Ben nerdeysem evim oradır. Yer mekan fark etmez.

catlakcocuk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
75
Dostlarım açıkçası yapılan haksızlıklara fazla dayamadım. Dayanamıyorumda zaten. Haklı olduğum bir konuda R10 açıklama yapamayınca silver ve gold üyeliğimi alıp konuyu kilitleyip, üstünede ban cezası verdi. Birkez daha seviyesizliğini gösteren R10 a yazıklar olsun demekten başka söz bulamıyorum. İmza kısmımda toplu mail banneri var diye banlanıyorum. Ve sitesinin en üstüne toplu mail banneri alıyor. İşte kaliten bu kadar R10 . :)

Haksızlığa gelemiyorum diyorsun o kalın belirttiğim kısımdaki ifadeyin asılsız olduğunu kendin konunda söyledin. Ödediğin ücretin bitmesi sonucu alındı silver ve gold üyeliğim diye. Banner olayın haklı ona denecek söz yok lakin paranı gasp etmişler havası ile konu açman yanlış.

Umarım iyinette aradığın sıcaklığı bulursun, hoşgeldin.

StrKral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
Haksızlığa gelemiyorum diyorsun o kalın belirttiğim kısımdaki ifadeyin asılsız olduğunu kendin konunda söyledin. Ödediğin ücretin bitmesi sonucu alındı silver ve gold üyeliğim diye. Banner olayın haklı ona denecek söz yok lakin paranı gasp etmişler havası ile konu açman yanlış.

Umarım iyinette aradığın sıcaklığı bulursun, hoşgeldin.

Dostum gold ve silverlık fazari bitti diyelim. Neden konu açtığım gün gitti ikiside. Buraya dikkat edelim. Deliye her gün bayram derler ya. Krala her yer mekandır. Önemli olan birşeyler paylaşmak ve paylaşılan değeri görmek.

Oğuz

2
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
Hoşgeldiniz doğru bir karar olmuş : ) iyi forumlar

R

RadoyNet

Misafir
karşılaştırmalara hiç gerek yok.

keşke sadece, iyinete selamlar deseydiniz. Biz karşılaştırma, yarıştırma, laf atma taraftarı değiliz.

tekrar hoş geldiniz.

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
Aramıza hoş geldin.. Umarız burası sana, sende buraya faydalı olursunuz..

Line

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
219
Hoşgeldin.

Cnkrt

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
Hoşgeldiniz hocam, bol kazançlar ve iyi forumlar. :)