benim bloga takipsizlik kararı verildi sonuç hüsran
iki tane tema yap şöyle güzel ve bedava dağıt manyak takipçin olur
teknolojidir arabadır bunları takip eden yok, takip edenlerin bazıları içerik hırsızı zaten
Teknoloji asla takip etmem, hayatım hep teknoloji hep içli dışlıyım fakat bloglar ilgimi çekmez. Benim ilgimi sanat-yaşam-hobi-video-nasıl yapılır-cesaret ve yürek isteyen işler falan filan Garip şeyler dikkatimi çekiyor zaten garipbisey.com diye de bir sitem var
Hocam siteni bir gözden geçir bence. Google'dan fişlenmişsin. Virüs bulaşmış bir bilgisayardan update ediyorsan sitene de bulaşmış olabilir.
garipbisey.com sayfasında, kötü amaçlı yazılım dağıttığı bilinen www.zonegames.com.br sitesine ait içerik var. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
Depresan'ın sitesinde kendinden başka kimse yok, ondan depresyona girip anti-depresan kullanmaya başladı zaten ama fayda etmedi. Şimdi İyinet'te modluk yapıyor ve salı günleri çok güzel kakolu kek pişirip büyükannesiyle çay partisi düzenliyor.
Sonuçta internette, "insanların ilgi duyduğu" her alanda bir hareketlilik yaşanır ancak örneğin vücut geliştirmeye ilgi duyan 100 bin internet kullanıcısı varsa yemek tarifi arayan 2 milyon kullanıcı vardır. Konu karışık ya nereden geldim, Arif'in Manchester'a attığı taşı arıyordum.