Linux için pakete gerek yok, hepsi var zaten Linux'da. O paketler Linux işletim sistemi olmayanlar için.008' Alıntı:Selam
hepsi bir arada olan (apache mysql phpmyadmin etc...)
windows ( örn: Apache2TriadCP)
linux (örn: xampp)
gibi paketlerden önerebileceginiz varmı açıkçası benim Apache2TriadCP çok hoşuma gitti ama linux için yok
zbahadir' Alıntı:Linux için pakete gerek yok, hepsi var zaten Linux'da. O paketler Linux işletim sistemi olmayanlar için.
008' Alıntı:evet sistem güncelleme yapıyor ancak apache nin 2.2 si çıkmış güncelledigi 2.54 yada phpmyadmin 2.8.1 i var güncelledigi 2.7.4 ve bazılarında dosya istedigide oluyor.
Güvenlik olarak bakarsanzbahadir' Alıntı:SuSE'nin güncellediği paketler genellikle güvenli olanlardır, son versiyonları güncellemek sadece sürüm yükseltmesi anlamına geliyor ve güvenli değildirler. Sanırım anlatabilmişimdir.
Şu an web sunucularda paket kullanılmadığına göre neden hala pakette ısrar ediyorsun anlamadım. Linux'un kendisi zaten bir paket, istediğin modülü kuruyorsun ve kullanıyorsun.
Şu an güvenli olan apache sürüm Apache 1.3.34. phpmyadmin'in sürümü o kadar önemli değildir.
Caesar' Alıntı:@008 mysql 5 demişsin neden mysql 5 kullanıyorsun mysql 5 in neye yaradığını biliyor musun? yoksa sadece forumda okuduklarınla mı mysql 5 diyorsun? ayrıca mysql 5 de charset cevirmelerinde sorguların cpu yu ne kadar yorgudugunu ve gereksiz yavaslama yaptigini biliyor muydun? onuda geçtim ben im 2000 model mercedesim var ama bunun 2001 modelinden 2007 modeline kadar cikti senin dediklerine göre her sene arabamı yenilemeli miyim?
2007 modelinde oto çakmağı çok şekilli yapmışlar o zaman 2007 modelini hemen almalıyım ama cok benzin yakıyomuş önemli değil nasil sa yeni cıktı mutlaka iyidir diy mi? bırakın bu mantığı...