alacaksın bi ufak "serçe" yani "murat 124" harcayacaksın 4-5 milyar kadar. Hangi caddeden geçersen geç arkandan 2 defa baktırırsın. ama bunu zevkli insanlar yapabilirler bkz.
Hasarlı arabalarda tofaş modelleri iyi dogan mesela 2 ci el ve hasarlıysada dogan iyidir derim birde japon arabaları saglam fakat parcasi cok fazla ne varsa türk ürünlerinde var diyorum
Tahminim arlcak olan arkadaş hasarlı arabaların daha ucuz olmasından dolayı işini görebilcek bir araba ariyor bu şekildede fikir almak istiyor galiba hasarlıda olsa hangi araba iyidir demek istedi bence bende onun için dogan dedim bir kere yaşım13 ken dogan ilgim vardı takla atmıştım fakat o hasarlı arabayı bile o kadar çok kişi almak istedi tahmin edemessiniz saglam kaldı araba tabiki bende ondan sonrada surat olayini kestim ve yerli arabaları kullanmıyorum artık
Hasarlı Araba alacaksan ENKA derim .. Sahibi müşterim süper iş yapıyorlar güzel arabalar düşüyor...
İkinci tercih AxaOyak onlarda bir araba koyuyorlar sende para basıyorsun en yüksek parayı veren arabayı alıyor . Sisteme üye olmak için 1000 Dolar teminat istiyorlar..
Üçüncü tercih gazeteler ve kasko firmaları .....
Nasıl satılmıyor satılyor hasarlıdan kastiniz nedir oda ayrı araba tamir gormuştür fakat satarken hasarlı diye satış edersin galeri işi ettik ve satışda ettik tabiki tamir görmüştür
visitistanbul ben işde bu şekilde algılamadım olayı normalde satarken biz araba tamir görmüş ise hasarlı diye satış ediyorduk arada öyle sandım ondan dedim gösterim siten iyi oldu artı ciddi konuyu acan arkadaş ne etcek acaba böyle arabayi merak ettim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.