İntikam kötü bir şey. Seviyosan birlikte ol, aksi halde o intikam en çok senin canını yakar..
Duaların en yakın dostun olsun..
Duaların en yakın dostun olsun..
![]() |
![]() |
Kızı özleyebilirsin, nefret bile edebilirsin, hepsi geçici.
İntikam yaralarının üzerini olmayan bir perde ile sadece örter. Bence yenge hanım ile yola devam edip etmeme arasında bir seçim yap ve yoluna bak. Böylesi daha hayırlı. Çünkü o perdenin aslında yaralarını kapatmadığını mutlaka anlarsın.
bundan sonra barısmamız ımkansız gıbı hatta ımkansız. agza alınmıycak hakaretler ettım oda hakettı bana cektrdıgı acıları bundan sonra kendısı cekecek cunku donulmez noktaya getıren oydu. o sectı bunu kısaca . ama aglatmadan bırakmıycam onu karsımda aglıycak kıskanclıktan, cunku onun onunde ole seyler yapcamkı bana yasattıgı duyguları oda yasıycak
bundan sonra barısmamız ımkansız gıbı hatta ımkansız. agza alınmıycak hakaretler ettım oda hakettı bana cektrdıgı acıları bundan sonra kendısı cekecek cunku donulmez noktaya getıren oydu. o sectı bunu kısaca . ama aglatmadan bırakmıycam onu karsımda aglıycak kıskanclıktan, cunku onun onunde ole seyler yapcamkı bana yasattıgı duyguları oda yasıycak