hizmetin bedava olması o hizmetten fazla bişi beklememiz anlamına gelmiyorki. Yine aynı türk mantalitesi işte...Paralı yapın hocam sistemi. Bedava yapıyosunuzda banamı yapıyosunuz?? Türkiye de avrupada ve hatta dünyada en çok gezilen en çok hit alan vs. site olmak için yapıyosunuz...Yok eğer hala "alakası yok, hizmet için" diye tutturursanız o halde ben size düzenli olarak her ay 400gb hdd yolluyum ona alın verileri bana post edin beleşe. Bende hiç sistemle ilgili şikayet etmiyim...
Çok saçma oldu dimi söylidiğim...Oldu tabi çünkü sizin mantığınıza inmeye gayret gösterdim.
Sunucuların cayır cayır çalışması tabiki size bir yük veriyor ancak yapacağınız şeyler çok açık aslında.
1- Sistemi birine devredin aldığınız parayla kuruyemişçi açın
2- Paralı üyelik yapın, parayı veren keyfini sürsün
3- Madem bu 2 seçenek size uzak, o halde eleştirileri kabullenin
Zaten göreceksinizki bu 3 alternatiften birini kısa zamanda uygulayacaksınız. heleki bi tekiller düşsünde...
Bu arada diğer arkadaşlarında yanlı tavırlarına şaşıyorum. Burda kimse Elmas beyi ve yaptıklarını hakir görmüyorki hemen tavır alıyorsunuz. Verilen hizmet kötü bu kadar basit...Bunun hiç bir savunması olamaz.
İyi o zaman bende ramazanda bi iftar çadırı açayım, oruçlulara bozuk kuru pilav vereyim sora bedavaya bu kadar diyim...Mantıklımı???
Keşke insanlar kıskançlıktan bile olsada eleştiri yapsalar bana...İlla aralarından kendime bişiler çıkarırm...Bence çok şanslısın elmas arkadaşım