Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elmasgunes adına Reklam Pazarlama Müdürü Olarak (Yeni Atandım ) ben açıklıyorum Hemenpaylas.com satılmaktan vazgeçilmiştir...Yeni reklam arama kampanyalarına başladık bu konuda yardımcı olabilecek kişiler bizlerle irtibata geçebilir...
Bir Türk'ün yaptığı en kalite sistemlerden biri tamam bazı zamanlar biraz yavaş ama sonuçta o bizden birinin sitesi ve piyasada en rağbet gören sitelerden birisi rapid tarzı çalışırsa daha rahatlar içerde okadar dosya var kimse rapid tarzı oldu diye terketmez
paralı üyelik taraftarıyım. fakat rapid gibi 90 euro falan çok fazla.
şöyle türk insanının alabileceği bir şekilde. fakat adam alır yene 7-8 kb la indirirse ozaman farklı olur durum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5