İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hepsi iyinetin eseri desem :)

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum.iyinet banada çok şeyler öğretti. bazıları paylaşım yok saklıyonuz gizliyonuz diyor ama bir çok arkadaşımız bir çok konuda elinden geldiğince yardımcı oluyor...

bence arkadaşın adresini vermek istememesi çok doğal kimse üzerine alınmasın sözüm meclisten dışarı ama çekemiyen çok oluyor.

sigortalı bir işçi gibi hergün burda saatlerce yardım için bulunan, maaşlı işçilermiş gibi sırf hayır dua için destek olan (isim yazmıyorum çünkü yazmakla bitmez) herkeze bende teşekkür ederim...

burdaki bir çok ücretsiz verilen bilgi parayla almaya kalkılsa alınamaz...

inşallah ödeme konusundada sorun yaşamazsın ve kazandığını hayırlısıyla yersin arkadaşım :)

acqua

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bizde sorun var yada başka bişey 1 ay gibi sürede bu kadar yüksek rakamlara çıkarmak zor olsa gerek nedir yani püfü

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım bi yanlış anlaşılma var site bir aylık diğil dimi?? geçmişi olan bir site....

G

galatasaraylilar

Misafir
öncelikle hayırlı olsun paran. ingilizce mi türkçe mi. bide hitin kaç olduğunu sölemen bize yeterli arkadaşım. şu andan sonra türkçe site yapmayı bırakmıştım ama sen bana kararımı deiştirtebilirsin...

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Dostumuz bizle kafa bulmus sanırım :)

ADRES ? TEKIL HIT ? GUNLUK CLICK ? hicbiseye cevap vermemis ... Heralde 1000 kişi giriyor 1000 kişi tıklıyorsa arkadasta o PARANIN uzerine bir bardak su icer ... YOK gercekten bişeyler katmak bişeyleri paylasmak icin ise :

CEVAP yazabilir sanırım ...

zbahadir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Madem her şey başlıkta yazdığı gibi iyinet'in eseri ise ve buradan faydalanmışsa arkadaşın bir şeyleri paylaşması gerekiyor tabii verdiği bilgilerde doğruysa, ama bir şeyleri paylaşmak istemiyorsa bu başlığı açmasının anlamını anlayamadım doğrusu.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya herkes işine baksın derim ben. Başkasının kazancına "Allah arttırsın" demekten başka çareniz yok, çalışmaya devam.

O da "eyvallah" dese yeter bize ;)

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Olur mu Ugug Oyle adam kazanıosa bizede soliecek solemezse hemen şikayet ederiz ve sitesini kapattırırız. Solersede hemen içeriğini alır kopy paste ile çoğaltırız. ve arkadaşın kazancını düşürürüz. Dimi arkadaşlar. :)

Daha yaziim mi ?

Phantasm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
masques' Alıntı:
Yaklaşık 2 aydır aranızdayım 1.5 ayımı izleyerek ve yazdıklarınızı okuyarak geçirdim.Adsense bölümünde okumadığım başlık ve cevap kalmadı belkide.En çokta zıppkın ve beceriksiz_aceminin mesajlarını irdeleyip bende bu işe koyuldum.Geçen ay günde 1 dolar bile gelmez iken..

Sonuç şimdilik iyi gidiyor

tşkler iyinet üyeleri , iyinet ve google amca :)

zıppkın ve beceriksiz acemi bu ay size birer kasa cola ısmarlıcam :p
banlancaksın fazla sürmez...

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
madem arkadaş burda birşey açıklama gereği duymuş daha mantıklı bi açıklamayla arkadaşlarada yardımcı olabilirdi.kazancını yazmış sadece.Herkes doğal olarak merak ediyor,Site ingilizce mi türkçe mi ? Ne kadar günlük tekili vardı ve ne kadar zamandır yayında olan bir siteydi?Bu sorular çok normal sorular ve arkadaş bunlara cevap vermiyorsa burada bu konuyu açmasının kimseye faydası yok,sadece gövde gösterisi olur.Ama burda kimsede sitesini istemiyor tabiiki.İsteyen arkadaşlarda yanlış yapıyor böyle sitelerin yayınlanması doğru olmaz.Yayınlamasıyla büyük zarara göreceği kesin ama yukarıda yazdığım soruların cevabını vermesiylede birçok arkadaşa yol göstermiş,yardımcı olmuş olacak.

Saygılar

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Phantasm' Alıntı:
banlancaksın fazla sürmez...

Burda herkes için faydalı olması açısından yazı yazıyorum,arkadaştan sorulara yanıt vermesini rica ediyorum senni gibileri gördükçe pişman oluyorum. sen kahin misin nerden biliyosun arkadaşın banlanacağını?Bunun adı çekememezlik kendinize çekidüzen verin.Burda bişiler öğrenmek,en azından sizde onlar gibi bişiler kazanmak istiyorsanız önünüze bakın,kimsenin kazancına göz dikmeyin.

dsgnr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu arada arkadaşın kazandığı gelir fena değil ve banlanma sebebi olacağını sanmıyorum. uzun süredir o rakamlardan daha yüksek mebla görenlere şahit oldum. zor değil aynen Zıppkın ve beceriksiz in anlattığı işlemler sizde inceleyin sizde kazanırsınız. 1 ile başlarsınız 100 ile devam edersiniz. ama hiçbir zaman bir anda artsın hepsi benim olsun tavırlarına girmeyin.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet yani bu nasil bir olay bende anlamiyorum, rakamlar gayet normal ne varki bunda bu kadar sasirip banlanacaksin falan demek.
senin mantigina gore ozaman herkes google dan ayda 90-100 dolar kazanmali ki banlanmasin, boyle bi olay varmi ya...

resim koyan kisi de sadece sevincini paylasmak ve tesekkur etmek istemis, hic birseyi aciklamak zorunda da degil, aciklamayinca da camur atmayin lutfen !!!

redbaron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Can' Alıntı:
evet yani bu nasil bir olay bende anlamiyorum, rakamlar gayet normal ne varki bunda bu kadar sasirip banlanacaksin falan demek.
senin mantigina gore ozaman herkes google dan ayda 90-100 dolar kazanmali ki banlanmasin, boyle bi olay varmi ya...

resim koyan kisi de sadece sevincini paylasmak ve tesekkur etmek istemis, hic birseyi aciklamak zorunda da degil, aciklamayinca da camur atmayin lutfen !!!

sadece sitesinin inglizce mi türkçemi olduğu soruldu bunu açıklaması gerek ayrıca pekde sevinç için koyduğunu söylemeyem gövde gösterisi yapmış ucundan :)

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
redbaron' Alıntı:
sadece sitesinin inglizce mi türkçemi olduğu soruldu bunu açıklaması gerek ayrıca pekde sevinç için koyduğunu söylemeyem gövde gösterisi yapmış ucundan :)

yahu neden aciklamasi gereksin ki oyle bi kanun mu var :) ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5