İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Her aranan kelimeye subdomain

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SILAM cok duygulu yazmıssın gercekten :) ama cok haklısın kendi sitelerimize gidecek hitler o subdomainlere yonleniyor.. Nasıl yapıldıgına gelince evet otomatik script..

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Bu arada çok zor birşey değil. Buna karşı olduğum için bu konuda fikir vermem. Olurda birgün yaparsan sende kimseye söyleme.
+ eğer herkes yaparsa, yapmanızın anlamı kalmaz. bazı şeyler o yüzden söylenmez.
yani bi yerde "knowledge is power and power is money"
heteren: birikimin varsa ve bol bol araştırma yaparsan, kaynakları okursan senin de bulacağına eminim...

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
baska yolları denemenizi tavsiye ederim iyi bir webmasterin elinde jdhfkjsdhfksdjhf.com bile cok işler yapar dogal yollardan hit alın :p

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bedava değil zaten info domainler.. bir ara bedava oldu ama o kampanya biteli çok oldu. Şu an en düşük 1-1,5 dolar seviyesinde bulabilirsiniz..
Aslında o da bedava sayılır :)

T

Turkyurdu.org

Misafir
Bu sebeple hit/ziyaretci kazancina ulasip banlanan populer bir site gormedim.

T

The_Best

Misafir
o kampanya bitti diye biliyorum şimdi info domainleri 7 ila 10 dolar arası satıyorlar.

Zink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır. Directi.com 'da 1.11 $
7 $ yazar aldanmayın. Reselleri olursanız 1.11 $ a alabilirsiniz.

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
;-) @Yoktur dostumuz burda kendini yırttı bu konuda haklıydıda ; PR5+ siten varsa yada çok sıklıkla google indexliyor ise anasayfanı ; yoksa PR değerin az google 1-2 günde bir geliyorsa sitene , gelcek 300-400 hit için Google'dan ban yemeye değmez.
Not: Ayrıca forumlarda oto. sub domain yapma konusu bahsi çok geçti. Önceki konularda mutlaka bulursun. Çünkü ben çok iyi hatırlıyorum , biri anlatmıştı.

C

constantine

Misafir
Öncelikle unutmamalıyızki bunu yapabilmek için sınırsız subdomain açma hakkına sahip olmamız lazım. Buda bize bir dedicatede mal olacaktır. Tam olarak nasıl yapıldığını araştırmadım ama bulabilirim istesem. Deee kalsın :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.