İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Her aranan kelimeye subdomain

S

sevdik

Misafir
slm

vala cok kişiye gosterdim su sahte hit olayını tövbe ettim göstermicem artık benim yüzümden onlarca kişi hileci oldu :)

.info domainlere gelince en ucuz www.registerfly.com da 2,99$ gördüm kredi kartınız varya online de alabilirsiniz

draligus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok arkadasim yok. bu isin de suyu cikmis. internette soyle bir dolastim. ve gordumki, sitelerin sayfa sayisindan cok subdomain sayisi var. yani optimizasyon falan bosuna ugrasmayalim artik. adamlar yapiyor 5000 tane subdomain. sonra buyur burdan yak. sende ugraski site yapacaksin falan filan. listeleneceksin.

draligus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu konu ile ilgili sordugum tum sorulari geri cekiyorum. ogrenmek istemiyorum. bu kadar olmaz. bir sitede 5000 tane subdomain mi olur. onun gibi 50 site olsa
50 * 5000 = ...................

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim 2 sitem ban yedi.
cloak+subdomain yüzünden.
ben tövbe ettim yapacaklarında Allah yolunu açık etsin ne diyelim.
Sahte Rakı gibi birşey bu. Kısa yoldan köşeyi dönenlerin sonunun hep hüsran oldugunu unutmamak gerek...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.