Selamlar herkese, Benin bu backlink ile ilgili kafama takılan bikaç konu var az çok bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..Şimdi diyelimki sitemin konusuyla ilgili başka bir sitenin forum sayfasına girdim,bir soruya cevap olarak birşeyler yazdım link olarakda sitemin adresini verdim..Bu backlink değilmidir iyidir kötüdür orasını sormuyorum.Sitenin kaynak kodlarına baktığımda nofollow etiketi yok normal <a href=...> şeklinde gösteriyor linkimi.Ama Google web yöneticisi araçlarında o siteyi göremiyorum(Sitenize giden bağlantılar kısmında)15 gün olmuştur.Veya o forumda arasında zaman olan 2-3 konuda linkim geçiyor ama web yöneticisi araçlarında o sitede tek link gözüküyor,bu neden kaynaklanır..Güncelleme süresimi çok uzun web yöneticisi araçlarının.
2.sorum diyelimki Lego kelimesine benim sitemin lego katagorisine link verdim başka siteden..Bu backlinkin kaliteli olduğunu varsayarsak bu bana Lego kelimesi ilemi avantaj sağlar sadece,Yoksa Lego Tecnics 4550 gibi daha geniş bir aramada da avantajı olurmu?Veya Siteme genel bir katkısın olurmu Lego geçmeyen bir kelime ilede arama yaptırsak?
2.sorum diyelimki Lego kelimesine benim sitemin lego katagorisine link verdim başka siteden..Bu backlinkin kaliteli olduğunu varsayarsak bu bana Lego kelimesi ilemi avantaj sağlar sadece,Yoksa Lego Tecnics 4550 gibi daha geniş bir aramada da avantajı olurmu?Veya Siteme genel bir katkısın olurmu Lego geçmeyen bir kelime ilede arama yaptırsak?