Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, her türlü PHP işleriniz Laravel ile yapılır. Ayrıca JavaScript ve NodeJS bilgimde oldukça yüksektir. Referansım yok fakat bu dönem paraya sıkıştığımdan dolayı uzun soluklu projelerinizdede çalışabilirim.
Merhabalar, her türlü PHP işleriniz Laravel ile yapılır. Ayrıca JavaScript ve NodeJS bilgimde oldukça yüksektir. Referansım yok fakat bu dönem paraya sıkıştığımdan dolayı uzun soluklu projelerinizdede çalışabilirim.
Merhabalar,ilk etapta referansınız az ise müşteri çekmeniz çok zor,mesela iyinet için bir yazılım geliştirip burada paylaşırsanız hem referansınız olmuş olacak hem de müşteri çekeceksiniz..
Merhabalar,ilk etapta referansınız az ise müşteri çekmeniz çok zor,mesela iyinet için bir yazılım geliştirip burada paylaşırsanız hem referansınız olmuş olacak hem de müşteri çekeceksiniz..
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz fakat projenin deadline'ı için birkaç gün olarak anlaşsam ve proje tamamlanınca ücretini istesem iş almam mümkün olabilir diye düşünüyorum.
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz fakat projenin deadline'ı için birkaç gün olarak anlaşsam ve proje tamamlanınca ücretini istesem iş almam mümkün olabilir diye düşünüyorum.
Şahsen ben hiç referansı olmayan birisine iş vermem,sen veririmisin hayır en azından 1 tane referansın olmalı,insanlar seni bilmeli,kodlama stilini bilmeli.Kapasiteni aşağı yukarı tahmin edebilmeli
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5