Gelmedi hala Onur Öktem adına yaptım ama.
gördüğüm kadarıyla kayıt olmamışsınız. kayıt olmanız gerekmekte daha sonra sepete ekle diyerek kayıt edebilirsiniz.
Gelmedi hala Onur Öktem adına yaptım ama.
gördüğüm kadarıyla kayıt olmamışsınız. kayıt olmanız gerekmekte daha sonra sepete ekle diyerek kayıt edebilirsiniz.
Önceki sayfaları okusaydınız kayıt olamadı değil kayıt olamadı derdiniz
bende bu hizmetten yararlanmaya başladım.
bi microblog kurdum hemen...
domainde bedavaya geldi çekilişten
GIGATECH e teşekkürler
Ben başvurum yaptım tekrardan kabul ederseniz.
merhabalar,
baktığım kadarıyla 3 adet domainle yararlanmaya başlamışsınız hizmetimizden. fakat yeni bir başvuru göremedim. hangi domainle başvuru yaptınız acaba
kontrol ettim bu domainle alakalı bir siparişte bulunmamışsınız. sepete ekle diyerek bu domainede ücretsiz web hosting almalısınız. kişi başına host sınırlaması olmadığı için bu domainide aynı şekilde host sağlayabilirsiniz
Dediğinzi yaptım bakabilirsiniz şimdi.
malesef yapmamışsınız. yada yanlış bir işlem yaptınız. ben bahsettiğiniz domaini kendim ekleyip açtım. kullanabilirsiniz şuan. mail hesabınızada bilgileriniz gelmiş olması lazım
Teşekkürler oldu
güzel hizmet bende siparis gectim bakalim eger saglam ve güvenilir olurda bir kac gün sonra kapanmazsa ilerde ücretli hizmete gecerim...sponsorluklarin bu yönlerini seviyorum en azindan ücret ödeyip almadan önce deniyor ve ona göre ücretli hesaba geciyoruz.
kolay gelsin.
hayırlı olsun güle güle kullanın.
ayrıca tüm hosting ve bayi hosting paketlerimiz de 1 haftalık deneme süreniz vardır. 1 hafta boyunca ücret ödemeden deneyebilirsiniz