arkadaşlar merhaba..
iki gündür şehir dışındaydım, internet erişimim olmadığı için iletişime geçemedim arkadaşlarla. öncelikle bunun için özür diliyorum. bu forumda reklam alış-satışlarından hostinge, domain ticaretinden paypal exchange'ine kadar çok farklı mecralarda çok farklı arkadaşlar tarafından kazık yedikten sonra günün birinde benim de ticari bir faaliyetim ile ilgili olarak böyle yorumlar yapıldığını görmek beni inanın çok üzdü. kimseyi yadırgamıyorum (hannibal hariç) , benzer durumda ben de aynı kaygılar ile hareket edebilirdim.
telaşlanan arkadaşların telaşlarını kesinlikle anlayışla karşılıyorum. yanlış zamanda yapılan 2 günlük bir tatil kaçamağı nedeni ile zan altında kalmak istemem. tedarikçim ile yaptığımız görüşmelerden bir sonuç alamadım. elimizdeki account stoklarının tamamında aynı sorun var bu nedenle size çalışan bir hesap verme ihtimalim bulunmuyor. ödemeyi yapan tüm arkadaşların hesaplarına para iadelerini yapmaya başladım.
bir yılı aşkın bir zamandır bu sitede bir çok iş ortağım oldu, arkadaşım oldu. böyle aptal bir iş yüzünden ne ismimin kirlenmesine müsade ederim nede insanların mesajlarımın altında atıp tutmasına.
webmaster forumlarını takip ediyorsanız başka forumlarda da satış yaptığımı görmüş olabilirsiniz. son bir haftada satmış olduğum hesaplardan %30u-40ı geri döndü. ve son bir haftadır çok fazla account sattım ne yazıkki. eftlerinizi/havalelerinizi bu gece içerisinde göndermiş olacağım. yarın(salı) öğlen saatlerine kadar EFTsi havalesi eline geçmeyen arkadaşımız olursa PM yada email atsın ama bu mesaj altına da mutlaka cevap yazsınki ben de zan altında kalmayayım.
gecikme ve iletişim eksikliği için tekrar özür diler hepinize iyi çalışmalar dilerim.
edit: hesap bilgilerine ulaşamadığım ve/veya kaybettiğim arkadaşlara an itibarı ile email ve PM göndermiş bulunmaktayım.En kısa sürede cevaplarlarsa bu mevzuyu bir an önce kapatmak istiyorum.
salı sabahı edit1: an itibarı ile EFTsi yada EFT dekontu eline geçmemiş arkadaşlar PMden hesap bilgileriniz ile hatırlatma yapınız lütfen.
salı sabahı edit2: gönderdiğim PMlere ve e-mailleri cevaplamayan arkadaşlar çok acele cevap lütfen. ödeme bilgileriniz elimde olmadığı için ödeme yapamıyorum