Yoo .. çöplüğe gerek yok blogspot felan . Girin flixya.com'a üye olun.Üye olduktan sonra adsenseye üyemisiniz veya değilseniz üye edelim sizi diyor.Sende o şekilde başvuru yapıyosun. Yarım saatte onay aldığımı bilirim
Yoo .. çöplüğe gerek yok blogspot felan . Girin flixya.com'a üye olun.Üye olduktan sonra adsenseye üyemisiniz veya değilseniz üye edelim sizi diyor.Sende o şekilde başvuru yapıyosun. Yarım saatte onay aldığımı bilirim
o tur bi secenek var zaten hesabinizi sadece flixya.com'dami yoksa baska sitelerde kullanacakmisiniz diye soruyor.sen seciyorsun oradan.
evet ben denedim hemen verdi adsense kodlari.
İşe yaramasına sevindim Umarım diğer arkadaşlarımızda hızlı cevap alırlar.Yabancılar keşfetmeden ilk kez biz keşfettik, bari tadını çıkartalım.Ben bugün itibariyle 26 yedek hesap yapdım, blogger açarakta, adres varsa kullanabilirsiniz.
Acemi birşey sormak istiyorum. 26 yedek hesap derken tam olarak ne kastettin ? 26 adet akraba veya arkadaş adına açılmış olan hesap mı ? Yoksa 26 tane kendi adına açtığın sadece "site adresi" mi ?
Benim hemen bugün bir site satın alıp yarın içini doldurup diğer gün başvurup öteki gün de kabul ettirmem gerekiyor. Çünkü hesabım kapatılmış dün.
Şimdi senin yöntemi mi denesem yoksa hem blogspottan bir site açıp hem de senin yöntemi deneyerek bir hesap başvurusu mu yapsam ?
Ayrıca blogspot ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Biz Google hesabımız kapatılmasın diye uğraşırken hiçbir illegal içerik olmadığı halde blogspotumuzu kapatabilirler mi acaba ? Yani blogspot ile hesap açtırmak mantıklı ve güvenilir midir sizce ?
Bu arada geçmiş olsun. Bende de bel fıtığı var. Kötü bir hastalık.