IndexServers' Alıntı:Ayrıca matbaa olsun isterse çaycı sonuçta türkiye böyle bir hizmet verdiği için teşekkür etmeliyiz.
zokkie' Alıntı:@indexservers
ödeme konusunda bir gelişme varmı ödemeyi yaptılar mı bu salı için?
ek olarak indexservers olarak bir firmamısın yani bu sistemi kullanmak için fatura vs. vermek gerekiyor mu?
favorites' Alıntı:işte olay öyle değil
Mankenler şarkıcı olabilir, futbolcular manken olabilir ama bir matbaacı veya çaycı , içinde " para çevirme" olan bir işe giremez. Girse bile bu işi götüremez.
Para, bankanın işidir. Çaycının veya matbaacının değil
neyse ben kendi fikrimi yazdım sadece. ben böyle bir sisteme kesinlikle sıcak bakmam, siteme eklemem, kredi kartımı vermem, kişisel bilgilerimi vermem.
verenler ve kullananlara bol şans.
favorites' Alıntı:http://www.odeme.com.tr/bizeulasin.php?PartnerId=
http://www.hazirbaski.com/hakkimizda.php?PartnerId=
bu bir matbaa ( baskı işleri yapan bir firma )
dediğim gibi : Bir banka değil, ödeme işlemleri yapan kurum değil veya Paypal Tarzı internet bankası vs...değil..
sadece ve sadece kendi internet Pos'unu başkalarına kullandıran bir matbaa.
Sadece bilgilendirmek amacı ile yazıyorum. Kullananların dikkatine sunmak için.
Yani kart bilgilerinizi vs verirken 2 değil 12 kez düşünmek lazım.tercih elbette yine sizindir.
Kolay gelsin
zokkie' Alıntı:niye olmasın bence bal gibi olur, adam gelen paranın % x'ini alacak kalanını havale edecek, adam sihirli bi para vaadetmiyor ki, olmayan bi para, yatırım gerektirmiyor ki. senin paranı sana komisyonla vericek.
isterse kapıcı olsun paramı ödedikten sonra.
Kesinlikle KatılıyorumBabaPanter' Alıntı:Böyle bir projeye bir matbaacı imza attı diye onu aşağılamaya kimsenin hakkı yok bence.
Bir insan çaycı yada çöpcüyse o insanın güzel fikirlerinin olmamasına mı delalet eder? Kendi branşı dışında da yeteneği ve kabiliyeti olan nice insanlar var.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.