eksiklikler:
1.domain seçimi çok yanlış, bu domainle hostbul un marka değeri kullanılmaya çalışılmış ama ters tepki yaratır
2. vergi levhası değilde internet ve bilişim hizmetleri ile ilgili ltd şartı aranmalı nudem örneği için web sitesindeki bilgiler doğruysa ticari faaliyet alanı bilişim değil vergi levhası bi işe yaramaz
Nudem Prodüksiyon Müzik İnşaat Tekstil Gıda San.Tic.Ltd.Şti
Geçmişte gördük marketten hosting satanların sonunu
3.Yine aynı listede firma olmayan web siteleri var bunlar için bu kıyaslar neden dikkate alınmadı merak ettim. tr uzantılı domainleri almak için şirket olmanıza gerek yok
4. Host satışı yapanların kurduğu bir sitede reklam yapmak ne derece mantıklıdır, ne derece şeffaf olur sistem bunu herkesin yorumuna bırakıyorum
5. Hostbul un avantajı tarafsız davranmaya çalışması. Örneğin bu siteyi kuranlar hakkında olumsuz yorumlar yazma yetisi ne derecede kullanıcılara verilebilirki bu sistem güvenilir nitelenemez
6. bana göre ölü doğmuş bir projedir
avantajları:
1. rekabet ortamında hostbul fiyatları düşürebilir
2. iyi yönetilirse bu firma mı şu ne bu evde mi derdi kullanıcılar için bitmiş olur
3. yabancı örneklerinden görüldüğü üzere hostbulda ezilmiş itilmiş hosting satıcıları baştan işi sıkı tutar ve bu sitede karizmalarını düzletirler
iyi çalışmalar, başarılar