İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hosting satışlarından ekmek yiyemeyecekmiyiz ?

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ysf' Alıntı:
Parasini 3-5 aylik hosting firmalarina(!) kaptirmayacak. Kabaca kaziklanmayacak.
Ucuz satan sahtekar mı?
Kac taneniz fatura kesiyor ?
Ben burada devlete neden vergi vermiyoruz konusunu tartışmanızı isterdim.

windows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şurada kar diye rant diye bagıran firmalardan bahsediyorum.
Tabiki var:)

M

Makro Servers

Misafir
mutlaka bi host derneği kurmak gerekiyor eğer bi host derneğimiz olursa hem piyasa fiyatları daha doğrusu ortalama fiyatları belirlenir hemde son kullanıcının dolandırılmasının bi nebze de olsa önüne gfeçmiş oluruz ben derim ki başlıyalım bi şekilde araştıralım önce

Folder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
culpable' Alıntı:
ilk sayfada mesaj yazan genelde sundan yakinmis eline her makina alan Hosting satisi yapiyor diye
Peki basligi yazan arkadasin onceki mesajlarina Baktinizmi Hic ????

http://forum.iyinet.com/search.php?searchid=522864
Bu linkden bakabilirsiniz

Actigi 1 tane baslik :
Sql hatası. Acil yardım lazım.
bAd_bOy
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=22857

Actigi diger bir baslik
Sql nasıl bölünür.
bAd_bOy
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=22936
Yazdigi mesajlara gore Mysql bolmesini bilmeyen bir hosting saticisini nasil sonuna kadar destekliyorsunuz ?

bAd_bOy İŞde bunun Yüzünden bişe yiyecek durum yok

+ REP culpable

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kurdugu organizasyondan para kazanmayi "Ekmek yemek" olarak niteleyen bir insanin ciddi bir isletmenin basinda olmadigi belli zaten.

Y

ysf

Misafir
windows' Alıntı:
Ucuz satan sahtekar mı?
Kac taneniz fatura kesiyor ?
Ben burada devlete neden vergi vermiyoruz konusunu tartışmanızı isterdim.

Selamlar hayir ucuz satan sahtekar degil. Sahtekarlarin omru 2-3 ay oluyor ve bunu belirtmek istedim.

Kac tanemizi bilmem fakat, her sati$imda fatura kesilmektedir.

D

deja-vu

Misafir
Makro Servers' Alıntı:
mutlaka bi host derneği kurmak gerekiyor eğer bi host derneğimiz olursa hem piyasa fiyatları daha doğrusu ortalama fiyatları belirlenir hemde son kullanıcının dolandırılmasının bi nebze de olsa önüne gfeçmiş oluruz ben derim ki başlıyalım bi şekilde araştıralım önce

suraya bakmanı ısterım

http://www.hostbul.net/web-hosting-firmalari.asp?sirala=alf

Toplam 1222 firma alfabetik olarak sıralandı.

bunlar onaylananlar bıde kayıtdısı olanlar var :)

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Makro Servers' Alıntı:

şuanda bitliste bir arkadaşın dediğinine göre bilişim derneği kurulmuş hatta nic.tr yede org.tr alan adı için başvuruda bulunmuşlar birde dergi çıkartacaklar.

BirPaket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hostbul'da yer alan firmalar'ın yarısından çoğu hizmet vermiyor.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Zararına satışlar yapılmaya başlandı resmen. Eskiden nasıldı şu an nasıl rekabet vs. iyidir fakat haksız ve dolandırıcıların olayları yüzünden perişan oldu piyasa.

bAd_bOy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
işte müşterilerimizi boşuna uyarmıyoruz. Hosting hizmetinizi alacağınız kişinin firma olmasına özen gösterin diye.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
AWBS License Error: Unable to validate license.
Please contact the software vendor.

Bad boy sitende bu cıkıyor ne olaki ? merak edip taıkladım ama giremedim :)

FalconBB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkes o kadar ucuza yönelirse olacağı dolandırılmak millet kaliteden yana değil cebinden çıkana bakıyor.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
annudora' Alıntı:
AWBS License Error: Unable to validate license.
Please contact the software vendor.

Bad boy sitende bu cıkıyor ne olaki ? merak edip taıkladım ama giremedim :)

lisansının günü dolmuş
yada site crack kullanıyormuş
yada aktif etmemiş lisansı her ay düzenli olarak admin panelden aktif etmek gerekiyor bu AWSB'yi

bAd_bOy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lisansı aldıgım firma ile gorustum curl silinmiş dedi curl u yeniden kurdum yanı şey oldu yeni bir sistem yazıyoruz

tolgatarim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kurtulus ingilizce bir site ve yurt dışı satışlarınızda iç piyasayı gözden çıkarmak lazım

Mert45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar merak etmeyein devletimiz yakında bir yasa çıkarıcak bukonuda eminim not:( kaynak Manisa Millet vekili Hasan Ören ) Türkiyede Hosting Dolandırıcılığı hakkında konuşmalar geçiyor mecliste adamlar bazı millet vekillerini bile dolandırmış. Bu millet vekillerinden birininde başına gelen olay vekilimizin hosting firması var ve ondan reseller alan bir arkadaş piyasayı dolandırmış sonuçtada bizim vekilin şirketine başvurular yapılmaya başlamış bizi dolandırdınız paramızı verin yada sitemizi açın diye ve domainlerin ns si şirket ns i olduğu için geri ödeme yapılış bölelikle kou meclis kulislerindede görüşülmeye konuşulmaya başlamış. Souç olarak internet sitelerinde Hosting satışı yapanları maliye takibe alıcakmış ve cezalar yasal yaptırımlarda arkasından.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5