İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Hostingyardim.com Duyuru Lütfen Okuyun

I

indeksler

Misafir
Surkenthost (veya yeni adı ile hostsarayi.net, veya diğer adı ile meyabilgisayar.com.. vsvs) işi sahte kredi kartı kullanmaya kadar götürmüş bir şerefsizler takımıdır.

İsteyen 0212 2369895 no.lu telefondan webabi.net yetkilileri ile görüşebilir.

Surkent paralarını çarpıp kaçmıştır.

webabi.net ve isimtescil.net adlı firmalarda şu anda büyük zararlar etmiş durumdalar.

B

bombom

Misafir
Vaybe

Indexler Sende Demek Onun Bunun Lafı iLe kaLkıp Oturan Bir Firmasin Zaten Her Yönünle Ve Hareketinle Belli Oluyor Indexler bana Cep Numarani Yazarmısın Bakalım Haklı KimVeya Haksız Kim + Bana Açık Adresini Yaz Senle Bi Görüşelim Ve Webabi iLe Zaten Görüşecem ...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bombom' Alıntı:
Indexler Sende Demek Onun Bunun Lafı iLe kaLkıp Oturan Bir Firmasin Zaten Her Yönünle Ve Hareketinle Belli Oluyor Indexler bana Cep Numarani Yazarmısın Bakalım Haklı KimVeya Haksız Kim + Bana Açık Adresini Yaz Senle Bi Görüşelim Ve Webabi iLe Zaten Görüşecem ...

Yazı şeklin çok hoş bombom, bana birilerini çağırıştırdı.

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu geç fark ettim yazıları demek arada bana da yönlendirdi :) Çok teşekkür ederim... Ama kaldırmayıp devamlı yaparsan sevinirim..

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bedavaonline' Alıntı:
Yazı şeklin çok hoş bombom, bana birilerini çağırıştırdı.

Alenen belli zaten 4 mesajda sadece bu konu gidip gördüm ha.. Ve cepten arayıp konuşacaksın :) Arkadaşlar bence ne alırsanız VazgectimSenden.com dan alın gittim gördüm adamlarla görüştüm sahibi ile çay içtim hatta ilişkimi ilerletip başka şelerde yaptım :p

Not : Yakında psikopata bağlayıp herkes sen Surkentsin demeye başlayacak :) Küfür gibi bişi oldu..

- Surkent Sus!
- Sen kime Surkent diyosun len! Sensin o!

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimsi herkesten çok şey bildiğim kesin beni msn de engelleyene sesleniyorum engeli kaldır adam akıllıca konuşalım....

I

indeksler

Misafir
Arkadaşlar,

Ben de bu bombom denilen tiplemenin surkentçi olup anlamadığını anlamak için olta atmıştım ve anlaşılıyor ki bu eleman yarışmaya Diyarbakır bölgesinden katılıyor :)

Sevgili bombom arkadaşım.. sen ver bana cep telefonunu da ben göstereyim sana o zaman "bombom" nasıl yapılıyor..

Sen milleti aptal yerine koymayı bırak da ilk önce Türkçeni geliştirip "indeks" ile "index" arasındaki farkı öğren... Kimsenin işi yok da sana cep numarası verecek.. sonra ne olacak? kolleksiyon mu yapıyorsun? surkent bize telefon verdi de ne oldu? Telefon kullanıyor musun ki sen? Onlarca adam surkenthost'da kalan paralarını geri almak için ararken nerdeydin? eminim internet kafenin birinde

Hep beraber tekrarlıyoruz :

Surkenthost (veya yeni adı ile hostsarayi.net, veya diğer adı ile meyabilgisayar.com .. vsvs) işi sahte kredi kartı kullanmaya kadar götürmüş bir şerefsizler takımıdır. Faaliyetlerine de devam edecektir.

Bu böyle bilinsin bi kere..

A

Arap

Misafir
Bilmece

hadi Bakalım Bilmecemizi Bulabilecekmisiniz
Diyarbakırın bir kentidir adı
S ile başlar aynı Sahtekar gibidir adı
Gay oldugundan şüphe edilir bu arkadaşın adı
Bilin Bakalım Kimdir bu Denyonun Adı

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hostbula bakın napmış :)))

HOSTSARAYI.NET firması editör tarafından rehberimizden cıkartılmıştır.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kısa ve Öz;
Surkent Tekrar Aramızda.

Dikkat Surkent Çıkabilir !. Madem o kadar akıllısın be adam neden yeni aldıgın üyelikle yazıyorsun. bari 100-200 mesaj yazda anlaşılmasın.

Hay sizin akıllı dediginiz adamın .....

byhosting

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
indeksler' Alıntı:
Surkenthost (veya yeni adı ile hostsarayi.net, veya diğer adı ile meyabilgisayar.com.. vsvs) işi sahte kredi kartı kullanmaya kadar götürmüş bir şerefsizler takımıdır.

İsteyen 0212 2369895 no.lu telefondan webabi.net yetkilileri ile görüşebilir.

Surkent paralarını çarpıp kaçmıştır.

webabi.net ve isimtescil.net adlı firmalarda şu anda büyük zararlar etmiş durumdalar.

Başka söze gerek yok bence..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.