İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İddaa da büyük para kaybettim, bu son şansım?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
madem oynamak istiyosun öyle 2 oranlı kuponlara çok basmayla olmaz günde kaç kişi görüyorum bilyonerde öyle çok verip batan ama sistem oyna mesela berabere bitebilecek maçları bul sistem 4-5 yap misli oyna , bukadar... Oranlara kanma , bak mesela bilyoneri aç maç sonuçlarına bak yandaki oranlara bir göz gezdir
bu yöntemle kaç kere tutturdunuz ?

L

Leprechaun

Misafir
ya arkadaşlar bana oynamayın elindeki parayla falan demeyin. çünkü öğrenciyim diyorum, olmasamda o kadar parayı kaybettim diye kendimi enayi hissederim 5-6 ay boyunca psikolojim gitti zaten.

mathiax zaten bilyonerden oynuyom ama sistemden hiç anlamıyom, anlasam oynucam

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
pm attım leprechaun oku derim yararına olur. hiç yoktan tutturma sansın daha yüksek

L

Leprechaun

Misafir
pm i okudum ama ben yabancı sistemlerden bişey anlamıyom ( paypalda anlamam ) . ayrıca 40 ytl komisyon çok fazla yaw?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
valla onu ben degil adamlar alıyor :D ben sadece tavsiye ettim

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
ya arkadaşlar bana oynamayın elindeki parayla falan demeyin. çünkü öğrenciyim diyorum, olmasamda o kadar parayı kaybettim diye kendimi enayi hissederim 5-6 ay boyunca psikolojim gitti zaten.

mathiax zaten bilyonerden oynuyom ama sistemden hiç anlamıyom, anlasam oynucam

sistem aslında çok basittir mesela 5 maç oynamış olun sistem 4 ü seçtiğiniz zaman içinde 4 maç bulunan değişik 5 kupon yapar... Yani siz hangi sistemi seçerseniz içinde okadar maç bulunan kuponlar yapmaya başlar 5 maç oynayıp sistem 4 ü seçtiğiniz içinde 1 maç yatsa dahi kuponunuz tutar

bide sistem kuponlarında banko seçebilirsiniz banko seçmeniz demek bir maçı (birden fazlda seçebiliyorsunuz ) her kuponda kullan demek her kuponda kulandığı içinide kombinasyon azaldığı için vereceğiniz parada azalar ancak bankolardan biride yatarsa bütün kuponlar yatar bankoların yatmaması lazım ...

bu yöntemle kaç kere tutturdunuz ?

sizden fazla...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
O parayla kesinlikle iddia oynamamalısın, internette birşeyler yap para harcamadan.

Bu paylaşacağım sana öneri değil kesinlikle, hazır açılmışken böyle bir konu sadece iddiacılara birşey paylaşayım geçen gün aklıma geldi. Hayatımda hiç iddia oynamadım, bunun düşünen biri daha önce çıktı mı bilmiyorum, ama kullanmak isteyen kullansın, telif hakkı istemiyorum. 250-300 milyondan fazlasına ihtiyaç olabilir. Bu sistem en sonunda mutlaka kara geçirir ama zaman + sermaye gerektirir gibi geliyor bana.

İtalya liginde oynanırsa kazanma şansı daha yüksektir. Genelde beraberliklere 3.0 ve daha fazla veren yerler var. Bir başlangıç belirleyin: Ben 4 diyorum size. Aynı takımın beraberliğine oynuyorsunuz hep, kim gelirse gelsin karşısına.

1. Maç
yasakpara: 4 YTL -> (Kazandın: 8 YTL kar başa dön , Kaybettin: 4 YTL zarardasın)

2. Maç
(İlk yasakparain üsleri şeklinde gitmeniz gerekiyor)
yasakpara: 16 YTL -> (Kazandın: 28 YTL kar başa dön, Kaybettin: 20 YTL zarardasın)

3. Maç
yasakpara: 64 YTL -> (Kazandın: 112 YTL kar başa dön, Kaybettin: 84 YTL zarardasın)

4. Maç
yasakpara: 256 YTL -> (Kazandın: 430 YTL kar başa dön, Kaybettin: 340 YTL zarardasın)

5. Maç
yasakpara: 1024 YTL -> (Kazandın: 686 YTL kar başa dön, Kaybettin: 1364 YTL zarardasın)

Eğer 4 YTL ile başlarsanız 6.maçta basmanız gereken para 4096 YTL'ye çıkıyor. (4 üssü 6). 2'yle başlarsanız (2 üssü 6 = 64 basarsınız) ama kar da ona göre azalır. Bu sistemde maksat beklemek. Bir takımın üst üste kaç hafta berabere kalmadan oynadığına bakmak. İlk haftalarda kaydedip sonraki haftalarda kazanırsanız iyi kazanıyorsunuz. En sonunda berabere kaldığı gün net kar kazanıyorsunuz. Sistemden ertesi hafta üssü oynamayıp çıktığınız anda zarar ediyorsunuz. Yani olası bir 6-7 hafta berabersizlikte elinizde yeterli para olmalı. Kazandığınız hafta reset atığ en başa dönmelisiniz. Hazırda çok parası olup da bu sistemi 3-4 değişik takım üzerinde oynayan baya para kazanır gibi geldi bana. Bilmem ne dersiniz

yasakparate beraberliğe 3.0 verdiğini varsayarak hazırladım bu senaryoyu, karı hesaplarken geçmiş haftalarda oynadıklarınızı da çıkarttım, net kardır yani.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
bu sistemi angelo daha öncede duydum fakat
- tek mac oynanmıyo legalparada

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yabancı sitede oynayacaksın evet. Ben öyle aklıma geldi söyliyim dedim. Ben oynamam yoksa, kalbi hassas adamım.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ayranın yok içmeye, mercedesle gidiyorsun ...maya. Adamın parası gitmiş halâ qumar oynuyor ya!

L

Leprechaun

Misafir
Ayranın yok içmeye, mercedesle gidiyorsun ...maya. Adamın parası gitmiş halâ qumar oynuyor ya!

qumarı çocukluktan beri oynarım aslında güzel birşey işi bilirsen tabi

@Angelo dediğin sistem çok karışık, benim gibi sözel birisi anlayamaz :). ayrıca yabancı site olunca hiç anlamıyom o işlerden sanalcard vs. ben sadece oynucağım maçları istiyom taktiği değil :(

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Valla bu atari salonunda street fighter oynayıp geçim mi abi demeye benzemiyor. Para var işin içinde. Bir de mutlaka kazanmam lazım diyorsun, kimse sana şu maça oyna diyemez bence, yazıktır. Ayrıca uzun dönemde değil hemen kazanmak istiyorum, hayatında genelleştirilmiş bir felsefe ise onu bence sil kafandan.

L

Leprechaun

Misafir
iyi güzel tamam 10 sayfa yazı okurum kazancaksam ama bide yabancı site diyon. ordan aprayı nası alcam?

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
yapı kredi - akbank - garanti bu 3 bankaya havale ile alabiliyosun ödemeyi
(not: kredi kartı ile yükleme paysafecard al eger kullancaksan siteyi)

smmugler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çek Cumhuriyeti v Polonya 234 -2 (3,10)
Avusturya v Almanya 235- 2 (1,35)
İngiltere v İsviçre 244 - 1 (1,30)
Türkiye v İsveç 223 -üst (1,80)
İtalya v Portekiz 236 - alt (1,45)
İngiltere v İsviçre 244 -1 (1,30)
Yunanistan v Finlandiya 232 -alt (1,70) (süpriz aranabilir finland. maçı alacak gibime geliyor)
Not:Bunlar sadece harzırlık maçı, pek çekişmeli geçtikleri söylenemez.
Canlı yasakpara oynuyorsan maçları izlemek için TvAnts indir

Yattı bu kupon 0-0 bitti maç xD

Şaka maka bırak bu işleri ben kişiliğim gereği hiçbir şeye bağlanmam bu yüzden legalpara yı da 3-4 kez oynadım bıraktım ve sürekli kaybettim bence sende o kalan paranı kaybetmek istemiyorsan oynama :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.