O parayla kesinlikle iddia oynamamalısın, internette birşeyler yap para harcamadan.
Bu paylaşacağım sana öneri değil kesinlikle, hazır açılmışken böyle bir konu sadece iddiacılara birşey paylaşayım geçen gün aklıma geldi. Hayatımda hiç iddia oynamadım, bunun düşünen biri daha önce çıktı mı bilmiyorum, ama kullanmak isteyen kullansın, telif hakkı istemiyorum. 250-300 milyondan fazlasına ihtiyaç olabilir. Bu sistem en sonunda mutlaka kara geçirir ama zaman + sermaye gerektirir gibi geliyor bana.
İtalya liginde oynanırsa kazanma şansı daha yüksektir. Genelde beraberliklere 3.0 ve daha fazla veren yerler var. Bir başlangıç belirleyin: Ben 4 diyorum size. Aynı takımın beraberliğine oynuyorsunuz hep, kim gelirse gelsin karşısına.
1. Maç
yasakpara: 4 YTL -> (Kazandın: 8 YTL kar başa dön , Kaybettin: 4 YTL zarardasın)
2. Maç
(İlk yasakparain üsleri şeklinde gitmeniz gerekiyor)
yasakpara: 16 YTL -> (Kazandın: 28 YTL kar başa dön, Kaybettin: 20 YTL zarardasın)
3. Maç
yasakpara: 64 YTL -> (Kazandın: 112 YTL kar başa dön, Kaybettin: 84 YTL zarardasın)
4. Maç
yasakpara: 256 YTL -> (Kazandın: 430 YTL kar başa dön, Kaybettin: 340 YTL zarardasın)
5. Maç
yasakpara: 1024 YTL -> (Kazandın: 686 YTL kar başa dön, Kaybettin: 1364 YTL zarardasın)
Eğer 4 YTL ile başlarsanız 6.maçta basmanız gereken para 4096 YTL'ye çıkıyor. (4 üssü 6). 2'yle başlarsanız (2 üssü 6 = 64 basarsınız) ama kar da ona göre azalır. Bu sistemde maksat beklemek. Bir takımın üst üste kaç hafta berabere kalmadan oynadığına bakmak. İlk haftalarda kaydedip sonraki haftalarda kazanırsanız iyi kazanıyorsunuz. En sonunda berabere kaldığı gün net kar kazanıyorsunuz. Sistemden ertesi hafta üssü oynamayıp çıktığınız anda zarar ediyorsunuz. Yani olası bir 6-7 hafta berabersizlikte elinizde yeterli para olmalı. Kazandığınız hafta reset atığ en başa dönmelisiniz. Hazırda çok parası olup da bu sistemi 3-4 değişik takım üzerinde oynayan baya para kazanır gibi geldi bana. Bilmem ne dersiniz
yasakparate beraberliğe 3.0 verdiğini varsayarak hazırladım bu senaryoyu, karı hesaplarken geçmiş haftalarda oynadıklarınızı da çıkarttım, net kardır yani.