İhtiyaca yönelik çözümler gerekli aslında, bana kalırsa yüklediğin yazılımlar genel anlamda yeterli ama bu iş öyle hal aldıki artık kişiye özel keyloggerler yazılır oldu o yüzden işletim sistemi ve sık kullanılan yazılımları güncellemek çok önemli ama yinede ben genellikle şöyle yapıyorum önemli domainlerimin olduğu panellere usb' e yazdığım linux sürümlerinden biri ile girip işimi görüyorum gerisi çokta önemli olmuyor açıkcası, bunun yanında tarayıcının activex ayarları ile de bu işi elinde tutman gerek..
kaspersky 9.0 AV mi ? IS mi ? IS - ise bende de yüklü gayet başarılı.
crackli cuteftp kullanma bir de filezillla ile cuteftp de şifrelerini kayıtlı bırakma. Sen kayıt etmesen bile otomatik program kaydeder. Valla virüslerin en çok bulaşma nedeni de flash disk. biri gelip bilgisayarına flash disk takıyor bilgisayarda onun değil ya virüs bulundu silinsin mi diyor flash diski takanda yok silme der genelde bilgileri gitmesin diye bilgisayarı kullanan pek umurunda olmaz flash diski daha değerlidir çünkü. Böylelikle virüs bulaşıyor.
İhtiyaca yönelik çözümler gerekli aslında, bana kalırsa yüklediğin yazılımlar genel anlamda yeterli ama bu iş öyle hal aldıki artık kişiye özel keyloggerler yazılır oldu o yüzden işletim sistemi ve sık kullanılan yazılımları güncellemek çok önemli ama yinede ben genellikle şöyle yapıyorum önemli domainlerimin olduğu panellere usb' e yazdığım linux sürümlerinden biri ile girip işimi görüyorum gerisi çokta önemli olmuyor açıkcası, bunun yanında tarayıcının activex ayarları ile de bu işi elinde tutman gerek..