Ben genellikle derste dersi dinleyip evde çalışmayan , ödevlerini tenefüslerde bitiren bir öğrenciyim . Bu sene ki din hocamız gerçekten garip bir tip. Bize performans ödevi niyetine tam 20 dua ve Türkçe anlamını yazın dedi ve her sayfaya bir dua . Tabii ben daha 1 ay var diye bekledim , bekledim bekledim sonra bir baktım yarın din var ben teslime 1 hafta daha var diye hatırlıyorum tabi . Sonra sordum arkadaşlara yarın demezler mi?
Ben normalde yapmazdım fakat arkadaşıma gittik yaptık 5 tane duayı sıkıldık youtube açtık bu aralar moda olan "annen evde mi? hayrettin telefon şakasını" izledik. Bizde gaza geldik aldık telefonu bir numara çevirdik çıkar çıkmaz bizde başladık
Biz: annen evde mi annen evde mi
annen evdeyse bize gelir mi
Adam: Senin annen evde mi?
Biz: Evet. (aslında yok )
Adam: Bekleyin ben geliyorum ve şak yüzümüze kapattı .
Bizde gül gül öldük sonra devam ettik dualara 10 tane oldu sonra arkadaşım birebirine gitti bende eve geldim 10 duayı da evde yazdım ve bitti . Normalde ödev yapmayacaktım ama gaza geldiğim için fakat bir şey öğrendim ödev benim dediğim gibi haftaya imiş . Umarım bu ödev ilk ve son olur normalde bana kimse ödev diye 20 sayfa yazı yazdıramaz . Çok eğlenceli bir gün oldu aynı zamanda . Neyse çok uzattım yarın görüşürüz .
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Orjinal link: http://onuroktem.com.tr/ilk-defa-boyle-oldu
Ben normalde yapmazdım fakat arkadaşıma gittik yaptık 5 tane duayı sıkıldık youtube açtık bu aralar moda olan "annen evde mi? hayrettin telefon şakasını" izledik. Bizde gaza geldik aldık telefonu bir numara çevirdik çıkar çıkmaz bizde başladık
Biz: annen evde mi annen evde mi
annen evdeyse bize gelir mi
Adam: Senin annen evde mi?
Biz: Evet. (aslında yok )
Adam: Bekleyin ben geliyorum ve şak yüzümüze kapattı .
Bizde gül gül öldük sonra devam ettik dualara 10 tane oldu sonra arkadaşım birebirine gitti bende eve geldim 10 duayı da evde yazdım ve bitti . Normalde ödev yapmayacaktım ama gaza geldiğim için fakat bir şey öğrendim ödev benim dediğim gibi haftaya imiş . Umarım bu ödev ilk ve son olur normalde bana kimse ödev diye 20 sayfa yazı yazdıramaz . Çok eğlenceli bir gün oldu aynı zamanda . Neyse çok uzattım yarın görüşürüz .
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Orjinal link: http://onuroktem.com.tr/ilk-defa-boyle-oldu