Ben genellikle derste dersi dinleyip evde çalışmayan , ödevlerini tenefüslerde bitiren bir öğrenciyim . Bu sene ki din hocamız gerçekten garip bir tip. Bize performans ödevi niyetine tam 20 dua ve Türkçe anlamını yazın dedi ve her sayfaya bir dua . Tabii ben daha 1 ay var diye bekledim , bekledim bekledim sonra bir baktım yarın din var ben teslime 1 hafta daha var diye hatırlıyorum tabi . Sonra sordum arkadaşlara yarın demezler mi?
Ben normalde yapmazdım fakat arkadaşıma gittik yaptık 5 tane duayı sıkıldık youtube açtık bu aralar moda olan "annen evde mi? hayrettin telefon şakasını" izledik. Bizde gaza geldik aldık telefonu bir numara çevirdik çıkar çıkmaz bizde başladık
Biz: annen evde mi annen evde mi
annen evdeyse bize gelir mi
Adam: Senin annen evde mi?
Biz: Evet. (aslında yok
)
Adam: Bekleyin ben geliyorum ve şak yüzümüze kapattı
.
Bizde gül gül öldük sonra devam ettik dualara 10 tane oldu sonra arkadaşım birebirine gitti bende eve geldim 10 duayı da evde yazdım ve bitti . Normalde ödev yapmayacaktım ama gaza geldiğim için fakat bir şey öğrendim ödev benim dediğim gibi haftaya imiş
. Umarım bu ödev ilk ve son olur normalde bana kimse ödev diye 20 sayfa yazı yazdıramaz . Çok eğlenceli bir gün oldu aynı zamanda . Neyse çok uzattım yarın görüşürüz . 
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Orjinal link: http://onuroktem.com.tr/ilk-defa-boyle-oldu
Ben normalde yapmazdım fakat arkadaşıma gittik yaptık 5 tane duayı sıkıldık youtube açtık bu aralar moda olan "annen evde mi? hayrettin telefon şakasını" izledik. Bizde gaza geldik aldık telefonu bir numara çevirdik çıkar çıkmaz bizde başladık
Biz: annen evde mi annen evde mi
annen evdeyse bize gelir mi
Adam: Senin annen evde mi?
Biz: Evet. (aslında yok
Adam: Bekleyin ben geliyorum ve şak yüzümüze kapattı
Bizde gül gül öldük sonra devam ettik dualara 10 tane oldu sonra arkadaşım birebirine gitti bende eve geldim 10 duayı da evde yazdım ve bitti . Normalde ödev yapmayacaktım ama gaza geldiğim için fakat bir şey öğrendim ödev benim dediğim gibi haftaya imiş
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Orjinal link: http://onuroktem.com.tr/ilk-defa-boyle-oldu