Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İlk Defa Böyle Oldu

Onur07

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
Ben genellikle derste dersi dinleyip evde çalışmayan , ödevlerini tenefüslerde bitiren bir öğrenciyim . Bu sene ki din hocamız gerçekten garip bir tip. Bize performans ödevi niyetine tam 20 dua ve Türkçe anlamını yazın dedi ve her sayfaya bir dua . Tabii ben daha 1 ay var diye bekledim , bekledim bekledim sonra bir baktım yarın din var ben teslime 1 hafta daha var diye hatırlıyorum tabi . Sonra sordum arkadaşlara yarın demezler mi?

Ben normalde yapmazdım fakat arkadaşıma gittik yaptık 5 tane duayı sıkıldık youtube açtık bu aralar moda olan "annen evde mi? hayrettin telefon şakasını" izledik. Bizde gaza geldik aldık telefonu bir numara çevirdik çıkar çıkmaz bizde başladık

Biz: annen evde mi annen evde mi
annen evdeyse bize gelir mi

Adam: Senin annen evde mi?

Biz: Evet. (aslında yok :D)

Adam: Bekleyin ben geliyorum ve şak yüzümüze kapattı :D .

Bizde gül gül öldük sonra devam ettik dualara 10 tane oldu sonra arkadaşım birebirine gitti bende eve geldim 10 duayı da evde yazdım ve bitti . Normalde ödev yapmayacaktım ama gaza geldiğim için fakat bir şey öğrendim ödev benim dediğim gibi haftaya imiş :D . Umarım bu ödev ilk ve son olur normalde bana kimse ödev diye 20 sayfa yazı yazdıramaz . Çok eğlenceli bir gün oldu aynı zamanda . Neyse çok uzattım yarın görüşürüz . :)
[onay] Onur07 ( Onur Öktem ) [/onay]
Orjinal link: http://onuroktem.com.tr/ilk-defa-boyle-oldu

konuralpd

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
''Makale dediğin ilgi çekici konulardan oluşmalıdır kimse senin ödevini ve yaptığın saçma şakayı okumak istemez''

Konuralpd
fidel-castro-imza2.jpg

DarkGirl

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
Tam da o videoyu izliyordum Onur :)

cagri169

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
''Makale dediğin ilgi çekici konulardan oluşmalıdır kimse senin ödevini ve yaptığın saçma şakayı okumak istemez''

Konuralpd
fidel-castro-imza2.jpg

Önyargılı davranıyorsun. Sana saçma gelen bir şaka bir başkasına saçma gelmeyebilir. Makale dediğin her türlü alanda yazılır. Çünkü zevkleri farklı olan çok fazla insan var.

Onur07

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117

Konuralpd
fidel-castro-imza2.jpg

Okumak istemiyorsan üste beyaz bir X var ona bas.
Tam da o videoyu izliyordum Onur :)

Komik bir şey. :)
Önyargılı davranıyorsun. Sana saçma gelen bir şaka bir başkasına saçma gelmeyebilir. Makale dediğin her türlü alanda yazılır. Çünkü zevkleri farklı olan çok fazla insan var.

Bırak boş ver Çağrı , kendince takılsın.
Sizde bakınız: http://www.yenimakale.com/makale-nedir.html

BarışBey

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
238
Bir kişinin bir günde yaptığı şey makale olamaz,olsa olsa günlük olur...

H

halilarici

Misafir

Konuralpd
fidel-castro-imza2.jpg

Ben okuyorum.Sorun varmı ? Çokda eğlendim.Çokda güzel beğendim.Bir sorun varmı hayır ? Okunuyormuymuş ? Evet.