yzgulec' Alıntı:1,370'ten de bozulmaz ki yuh be google :-/
cek istenildigi zamand aha cabuk odeme islemde yazisi cikiyorPermission' Alıntı:ya bizde halen ödeme işlemde sizinki ödeme... oldu hatta yattımı cok iyi ya sevindim.. bizimkilerde yavaş yavaş düşer o zaman hesaplara
ZIPPKIN' Alıntı:yeri gelmişken; dolar ödemeler işleme girmeden çok önceden beridir 1500 seviyelerinde, eğer ki ytl ye dönüşümde google kuru 1380 civarlarından bozarsa kendi beyanına aykırı davranmış olur. bir ara okumuştum, google diyor ki yerel para birimi dönüşümü o anda dünya piyasalarında yerel para biriminin en yüksek olduğu meblağdan işleme girer (yaklaşık böyle bir cümleydi)
eğer google böyle saçma sapan bir iş yapıpta kuru çok düşük tutarsa bence tepki göstermemiz gerekir. nasıl yaparız onu bilmiyorum.
Katre' Alıntı:Katılıyorum Tepkisiz bırakmamalıyız , Şu MSN,Yahoo bi Tr'e destek vermeye başlasa tam açılsa ozaman görürüm googleyi ben bakalım beni tutabilecekmi...
Eğer kuru bu şekil işlerse ben gibi birçok kişi zarara uğramış olur..
Mail mi yollarız yoksa başkabir yollamı dile gitirirz bilemiyorum ama ben o miktarı kabullenemem....Gerçi yapacak bişi yok ama ........
CyberTurk' Alıntı:Kurun google ile alaksı yok. EFT yapıldığı tarihteki Bankada geçerli olan fiyattan kesilmiştir. Demekki ödeme dolar çok artmadan önce geldi ama bir müddet bankada bekletild.
ZIPPKIN' Alıntı:05.15.2006 tarihinde USD 1,500 - acaba google bizim ödemeleri hesaplarken hangi tarihi baz aldı dersin ? eğer 1373 veya ona yakın bir rakamdan bozacaksa bu resmen hırsızlık olur. eğer öyle bi şey yaparsa umarım eft yapmaz yoksa çek ulaşmadı deyip bir daha ki aya devrettireceğim. bir dahaki ayın sonuna kadar tahmini kur 1,650 civarında olur
Kusura bakmayın öncelikle. İşyerindeki tadilat yüzünden pek ilgilenemiyorum bu ara hiçbirşeyle.atay' Alıntı:trextra: banka bilgilerini girerken tam olarak nasıl girdiğini yazabilirmisin.
trextra' Alıntı:Kusura bakmayın öncelikle. İşyerindeki tadilat yüzünden pek ilgilenemiyorum bu ara hiçbirşeyle.
İlk verilen Excel listesini ve Iban daki numaralarını denemiştim ikiside kabul olmamıştı. Daha sonra aşağıdaki adresten bilgilerimi girdim. Banka şube koduna siteden aldığım kodu, banka hesap nosunada 7 haneli banka numaramı verdim. Ama ilginçtir, Dolar hesabımın numarasını verdim kur sorunu olmasın diye. Onlar yine YTL ye göndermişler.
http://www.in-spiretech.com/bankasubekodlari
Ödeme türünüz olarak EFT'yi seçmeniz halinde, seçiminizi ayın 15'inden sonra yaptıysanız bir sonraki ödeme döngüsünde ödemenizi bu şekilde alacağınızı garanti edemiyoruz. Örneğin, Mart ayı kazançlarınızın EFT ile hesabınıza aktarılmasını garanti altına almanız için, söz konusu işlemleri Nisan ayının 15'inden önce tamamlamanız gerekmektedir.
iyi oku 15 den önce eft işlemini secip bilgilerini girmessen diyor diger aya kalacakEFT'yi seçmeniz halinde, seçiminizi ayın 15'inden sonra yaptıysanız
SonSahne' Alıntı:ödeme döngüsünde ödemenizi bu şekilde alacağınızı garanti edemiyoruz