Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk günde 1k hite yaklasan siteye sponsor araniyor...
HErkese merhabalr ilk günde 1k hite yaklasmis olan bir sitem vardir ve acil sponsor aranmaktadir ilgilenenler [email protected] adresini msn me eklesinler tek istedigim cpu oraninin yüksek olmasi..
Sponsor bulundu sponsora sayaçturka kaynagini gösterdim ne pop-up ne botnet hiçbisey yok .
Google da aranacak kelime önemli çok basit bir kelimeydi ve ilk günden ilk siraya çiktim ertesi günde 1k yi geçik hit aldim...
Ya iyi de adamlar sana sitenin linkini ver diyor. Ama sen vermemekte ısrar ediyorsun. Versen ne olacak sanki? Şahsen ben inanmıyorum ilk günde 1k hit olduğuna İnanmamız için bize bir kaynak gösterir misin?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.