Ben ilk olarak internet.com domainini kayıt etmeyi denemiştim 98 yılının sonlarıydı, ilk email adresimi açalı çok zaman geçmemişti ve o zamanlar xoom, 8m, angelfire, go.to, come.to gibi adresler vardı ve bende ilk "Merhaba dünya!" yazmayı başarmış ve sanki interneti ben bulmuşum gibi sevinmiştim.
Javascript çok popülerdi, cgi/perl tabiri caizse manyak şeylerdi. Arama motoru olarak altavista ve yahoo'dan başka birşey düşünülemezdi, mirc vardı, microsoft'un garip bir chati vardı hani şu ifadeleri simgelere çeviren karikatür gibi olan, microsoft chatte "can u send me ur photo" diye abuk resim beklerdik (gençlik
) ve e posta atarken mektup yazar gibi yazardık arkadaşlarla, yeni bir mailimiz olduğunda ilginçtir ama çok sevinirdik, fazla spam yoktu daha temizdi çok güzeldi o günler be 
Javascript çok popülerdi, cgi/perl tabiri caizse manyak şeylerdi. Arama motoru olarak altavista ve yahoo'dan başka birşey düşünülemezdi, mirc vardı, microsoft'un garip bir chati vardı hani şu ifadeleri simgelere çeviren karikatür gibi olan, microsoft chatte "can u send me ur photo" diye abuk resim beklerdik (gençlik