İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

imt göctü mü?

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
imt ye giremiyorum. sorun bende mi genel mi? teşekkürler.

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bendede giriş yok göçtü sanırım.... Gitti paracıklar.!

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zaman zaman sistem bu gibi şeyleri yapıyor umarım geçicidir bunlar yoksa bir çok kişinin elinde kalacak

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende şu an sağlam. Tasarım değiştirmişler sanırım.

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gelir bir kaç saat sonra bunu hafta da bir kaç kez yapıyor sistem hem imt de hem mygcardda. Zaman zaman yerel bankalar bile yapıyor

cculha

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
EHEHEHEHHEEEEEEEEEEE. 2500 ün üstünde tutulmuyor mu bu arada?. Ya yollarsak napıyor. Geri mi gönderiyor???

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
EHEHEHEHHEEEEEEEEEEE. 2500 ün üstünde tutulmuyor mu bu arada?. Ya yollarsak napıyor. Geri mi gönderiyor???

2500 gcardın atm limiti 3000 de günlük hesaba geliş olması lazım. Üstünü denemeden bilemeyiz bir deneyeni bulup sormalı :) imtye bakmak lazım onunda o civarlardaydı limiti diye hatırlıyorum.

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mail attım her ikisine bakalım en erken hangisi cevap verecek :)

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ne dedim size ?????? heh simdi konussunlar bakalım cok bilenler..

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kartın iptal edilmesi için sözleşmeye aykırı bir şey yapmak lazım. Ancak bugün ki bağlantı sorununu bir kaç gün önce yine yaşamıştım ertesi sabah sorunsuz çalışmaya devam etmişti. Şimdi haber bekliyorum help deskten adamlara mesaj attım nedir bu bağlantı sorun diye habire yapacak mısınız bunu dedim bakalım cevap gelirse yazarım buraya

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kartın iptal edilmesi için sözleşmeye aykırı bir şey yapmak lazım. Ancak bugün ki bağlantı sorununu bir kaç gün önce yine yaşamıştım ertesi sabah sorunsuz çalışmaya devam etmişti. Şimdi haber bekliyorum help deskten adamlara mesaj attım nedir bu bağlantı sorun diye habire yapacak mısınız bunu dedim bakalım cevap gelirse yazarım buraya

zaten güvenli deilki buralar. hyip gibi bişi :D sözleşme olsa ne olmasa ne...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.