İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

imzanın uzaması lazım

N

nomak78

Misafir
bence imzanın uzaması lazım. şöyle güzel bir iki mısralı şiir bile yazamıyoruz. biraz gözümüz şenlensin.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
nomak78' Alıntı:
bence imzanın uzaması lazım. şöyle güzel bir iki mısralı şiir bile yazamıyoruz. biraz gözümüz şenlensin.

Sana soyle bir cozum oneriyorum, sen yaz iki misra siiri, yapistir monitorunun altina, sacede iyinet te degil, her girdigin sitede imza olarak gorursun...

N

nomak78

Misafir
bu çok muhteşem bir çözüm oldu işte hemen monitöre bi çıkartma yapıştırıyorum.. tebrikler.. ne nasa ne silikon vadisindeki elemanlar bunu böyle çözemezdi:)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
nomak78' Alıntı:
bu çok muhteşem bir çözüm oldu işte hemen monitöre bi çıkartma yapıştırıyorum.. tebrikler.. ne nasa ne silikon vadisindeki elemanlar bunu böyle çözemezdi:)

Oyle deme, silikon vadisinde de calistim ben...

N

nomak78

Misafir
bende çalıştım. nörokimyasallar uzmanıyım. psikolojik haplar, enjeksiyonlar ve özel tozlar yaparım. nöronlar ve beyin üzerinde tahmininin ötesinde tasarrufum vardır.sen ne olarak çalıştın?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
nomak78' Alıntı:
bende çalıştım. nörokimyasallar uzmanıyım. psikolojik haplar, enjeksiyonlar ve özel tozlar yaparım. nöronlar ve beyin üzerinde tahmininin ötesinde tasarrufum vardır.sen ne olarak çalıştın?

Bilgisayar muhendisi olarak.

N

nomak78

Misafir
en iyisini yapmışsın. bende enjeksiyonu yeyince zavallılaşan insanları bir süre sonra vicdanım kaldırmadığı için ikinci üni olarak bilgisayar mühendisliğini bitirip meslek değiştirdim. en güzeli bu monitör. gerçek dünya çok berbat olabiliyor.

K

KingTR

Misafir
neyse bencede biraz uzatsak imzayı malum site çok :) (legal içerik tabi )

F

fenerli

Misafir
yoksa forum kullanıcıları imza alanlarını kiraya mı verecekler ?

S

Skeleton

Misafir
nomak78' Alıntı:
bu alt-foruma bir konu açmakla ve forum için bir öneride bulunmakla çok büyük bir hata yapmışsın (dün ben de aynısını yaptım da...) iyinetadmin beyefendi her şeyi öyle iyi biliyorki gelen her öneriye direk alaylı bir yaklaşımda cevap veriyor.

S

samedmz44

Misafir
Skeleton' Alıntı:
bu alt-foruma bir konu açmakla ve forum için bir öneride bulunmakla çok büyük bir hata yapmışsın (dün ben de aynısını yaptım da...) iyinetadmin beyefendi her şeyi öyle iyi biliyorki gelen her öneriye direk alaylı bir yaklaşımda cevap veriyor.
Maalesef,acı ve gerçek ikilemi...

hostingyardim.com

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Skeleton' Alıntı:

Bende bunu yazıcaktım.Site yöneticisinin hemde böyle bir sitenin bu kadar alaycı konusması hicte guzel değil.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Ben alayci olmak istemedim ve nerede alayci oldugumu anlamadim.
"Yok olmaz" dedigimde cok katisin diyorsunuz, Ozal in soyledigi bir cumleyi yazdigimda alayci diyorsunuz.
Sanirim Turkiye'den uzak olmanin verdigi birsey bu, ben bazen yada cogu zaman sizin frekansinizi yakalayamiyorum.
Bu konuda siz beni mazur gorun ve hata yaptigimi dusundugunuzde ozelden bana yazin. Geri donup ilgili mesajimi duzeltmeme izin verin.
Alayci mesajim herne ise (birisi soylerse sevinirim) geri aliyorum.

Ozet olarak, imza alani 2 satir ile kalmaya devam edecektir ve bu alana sadece 2 websitesi yazilabilir.

Bu foruma onderide bulunmakta cekinmeyin, ben hata yaparsam, gerekirse moderatorler benim kulagimi cekecekler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.