N
nomak78
Misafir
bence imzanın uzaması lazım. şöyle güzel bir iki mısralı şiir bile yazamıyoruz. biraz gözümüz şenlensin.
![]() |
![]() |
nomak78' Alıntı:bence imzanın uzaması lazım. şöyle güzel bir iki mısralı şiir bile yazamıyoruz. biraz gözümüz şenlensin.
nomak78' Alıntı:bu çok muhteşem bir çözüm oldu işte hemen monitöre bi çıkartma yapıştırıyorum.. tebrikler.. ne nasa ne silikon vadisindeki elemanlar bunu böyle çözemezdi![]()
nomak78' Alıntı:bende çalıştım. nörokimyasallar uzmanıyım. psikolojik haplar, enjeksiyonlar ve özel tozlar yaparım. nöronlar ve beyin üzerinde tahmininin ötesinde tasarrufum vardır.sen ne olarak çalıştın?
KingTR' Alıntı:neyse bencede biraz uzatsak imzayı malum site çok(legal içerik tabi )
iyinetadmin' Alıntı:Ben uzattim, monitorden ta masaya kadar uzuyor.
KingTR' Alıntı:gerçekten iğrenç bir espriydineyse 50 değilde 100 yapsak acaba 50 olmasındaki amaç ne ?
fenerli' Alıntı:yoksa forum kullanıcıları imza alanlarını kiraya mı verecekler ?
bu alt-foruma bir konu açmakla ve forum için bir öneride bulunmakla çok büyük bir hata yapmışsın (dün ben de aynısını yaptım da...) iyinetadmin beyefendi her şeyi öyle iyi biliyorki gelen her öneriye direk alaylı bir yaklaşımda cevap veriyor.nomak78' Alıntı:bence imzanın uzaması lazım. şöyle güzel bir iki mısralı şiir bile yazamıyoruz. biraz gözümüz şenlensin.
Maalesef,acı ve gerçek ikilemi...Skeleton' Alıntı:bu alt-foruma bir konu açmakla ve forum için bir öneride bulunmakla çok büyük bir hata yapmışsın (dün ben de aynısını yaptım da...) iyinetadmin beyefendi her şeyi öyle iyi biliyorki gelen her öneriye direk alaylı bir yaklaşımda cevap veriyor.
Skeleton' Alıntı:bu alt-foruma bir konu açmakla ve forum için bir öneride bulunmakla çok büyük bir hata yapmışsın (dün ben de aynısını yaptım da...) iyinetadmin beyefendi her şeyi öyle iyi biliyorki gelen her öneriye direk alaylı bir yaklaşımda cevap veriyor.