Konuyu kişisel tartışmalara çevirmeyin. Demokratik bir ortamda bulunuyoruz. Herkes, karşısındakine saygılı olduğu müddetçe fikirlerini belirtebilir.
Ben kapanmasına çok sevindim. Böyle bir siteyi asla tasvip etmiyorum. Siteye girmeyin diyenler olabilir. Fakat şunu unutmayın. Bu çeşit sitelere yaşı küçük bir çok kardeşimiz giriyor. Kimi merak, kimi özenti vs.. Türk toplumunun en büyük özelliği, manevi değerlere sahip çıkmasıdır. Bayramlarda el öperiz, büyüklerimize karşı saygılıyız, sevdiklerimize laf söyletmeyiz.
Bana küfür edeni, ettiğine pişman ederim. Bu sebeple de o siteye hiç girmedim. Girmem de. Sadece internet sitelerinde haklarında çıkan haberlerden, yada google da bişey ararken tesadüfen karşılaşıyorum. Aklı başında olan ve bu tarz şeyleri sevmeyen biri zaten girmez. Fakat ya aklı başında olmayan genç kardeşlerimiz?
İsteyen girsin küfür etsin yada kendisine küfür ettirsin çok umurumda değil. Fakat bence deşarj olmak için başka yöntemler bulun arkadaşlar. İnanın Türk toplumuna bu tarz durumlar hiç yakışmıyor.