Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar pek yorum yapmak istemiyorum ama bende anlamadım bu işi ilgilenen kimse yok ve hazır server satılık diye başlık açmışlar aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum hadi hayırlısı
ya ben güveniyorum herşeye rağmen bazen aksaklıklar oluyor ama 2 yıl boyunca düzelttiler sorunları inşallah yine öyle olur ama yinede içimde bi korku var
ewt istanbulda olusları teknık destegı cok gecıktırıo artık ben az once bılgı aldım bı rı odemeyı yapmamıs ana merkez odeme yapılmıyan serverı kapatıcagına bızlerın serverını kapamıs acılmasını beklıyoruz
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5