kesinlikle katılıyorum doğru tesbitysf' Alıntı:konu artık, ki$i / çözüm aramakta çıktı bazı arkadaşların çirkeflik sahnesine dönüştü. umarım modlar gerekeni yapar.
Developer' Alıntı:Makro Servers, Nazım ile ikinizde Hakkari hesaplarınız, arkadaşsınız sanırım aynı semtte yada bilemiyorum.
Ancak biraz empati kurmalısınız insanlarla, bir kısım mağdur insan varken şikayetlerine kulak vermelisiniz sabırla.
Sonrada onların sizi anlamasını beklemelisiniz.
Bu konu yoksa 100lerce sayfa böyle karsılıklı atışmalarla gececektir ki birbirinizi yıpratıyorsunuz, yazık...
Katılıyorum sana ayrıca burada boşu boşuna konu uzatılıyor hiç gerek bile yok.Developer' Alıntı:Makro Servers, Nazım ile ikinizde Hakkari hesaplarınız, arkadaşsınız sanırım aynı semtte yada bilemiyorum.
Ancak biraz empati kurmalısınız insanlarla, bir kısım mağdur insan varken şikayetlerine kulak vermelisiniz sabırla.
Bu konu yoksa 100lerce sayfa böyle karsılıklı atışmalarla gececektir ki birbirinizi yıpratıyorsunuz, yazık...
Arkadaşların kızması, Nazım'ın haber vermeden hizmetlerinin kesilmesi ve bu arkadaşlarında müşterilerine karşı mağdur olmasıdır, Nazım sert bir çıkış yerine gelse özür dilese idi herkes susardı sanırım..
Ticarette süreklilik önemlidir, bu dereden cok sular akar geçer.. Ama sürekliliği sağlayanlar kalır.
Developer' Alıntı:Makro Servers, Nazım ile ikinizde Hakkari hesaplarınız, arkadaşsınız sanırım aynı semtte yada bilemiyorum.
Arkadaşların kızması, Nazım'ın haber vermeden hizmetlerinin kesilmesi ve bu arkadaşlarında müşterilerine karşı mağdur olmasıdır, Nazım sert bir çıkış yerine gelse özür dilese idi herkes susardı sanırım..
Ticarette süreklilik önemlidir, bu dereden cok sular akar geçer.. Ama sürekliliği sağlayanlar kalır.
Folder' Alıntı:...neyse alasmarladık Bu son post galiba tatile cıkıyom
ilk önce tüm müşterilerden özür dilerim 3 günlük yoldan geldim bana ulaşmama problemi yaşanlar oldu izmirdeki arkadaşımın işleri yogunluğundan maillere bakamamış ondan dolayı bizden yanıt alınamadı.
@akon arkadaşın bir domaini var acil oldugundan ondan konu açmış.şuanda istanbuldayım.indexservers.netin gelişmesi üzerine eğitim almaya karar verdik. arasında beni yolladılar şuanda istanbul bilgeadama kayıt yaptım eğitim görecem.tekrar müşterilerden özür dilerim.
ayrıca kayınpederim aniden rahatsızlandı onuda ankaraya getirdik.herkese çok teşekkür ederim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.