Nazim abiye güvenmeyen adama yemin ederim ben adam demem
Nazım abi bence Ortalıgı boş Bırakmayacan...
Anlamadıgım Olay Şu
NazımAbi ( İndex ) Adamdan Host reseller aldıgım yok muhattabım o kadar güzelki her konuda destek cıkdı şu ana kadar abi kardeş ilişkisi tam güvence
batu,cihan abi(dakikhost) nedense herkez dakikhost bi kötü yaklaşımda dakikle calışıyom ben nasıl tam destek alıyom.allah razı olsun her konuda host reseller deyil ögrenim acımdanda destekler
Gökhan abi(LNW)Bu adamı gören topa tutuyo.MSN de hostculardan hatrımı soranlardan birileridir."destek alamıyoz " lafını anlamıyom adamları ara beni ara de arıyolar tel noyu bırak direk arasınlar ama adamları bulamıyoz deyil bulmak istemiyosunuz
kamil abi (Kayzer)tamamen ilişkimiz abi kardeş üzerine hostcu deyil arkadaş gibi konuşuyoz adam oldugu gibi rol yapmıyo allaha şükür iyi bi insan oda herkonuda yardımcı oldu
Anlamadıgım olay şu bendemi sorun var iletişim kuramayanlardamı???İyinet te konulara dikkat ederseniz genelde bu arkadaşların yardımı dokunmuşdur.Şahsen ben Onlar sayesinde bişeler kapdıgımı düşünüyorum.Şuan r10 iyinette karşındaki kücümseme salak ahmat durumda görüyosunuz(bircogunuz)Herkez karşı tarafın acıgını aramaya calışıyo destek olacagınıza köstek oluyosunuz.Siz başkasının acıgını ararken başkası sizin acıgınızı buluyo sacma bu olay
.Biraz empati kurun karşı tarafın yerine kendinizi koyun İNS olmaya calışın.Nazım kacıyo dolandırıcı ise bu kadar süre neden piyasada kaldı ??? 2 sene dile kolay deme...
bence düşünürken biraz mantıklı ollalım neyse alasmarladık Bu son post galiba tatile cıkıyom